Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Senatorul Verestoy Atilla şi-a deschis firmă de gatering

Zoom Senatorul Verestoy Atilla şi-a deschis firmă de gatering

Senatorul UDMR Verestoy Attila, cunoscut pentru ura pe care o poartă unuia dintre cei mai buni prieteni ai românului: ramul, şi-a deschis de curînd o firmă de gatering.

Gyorgy Bostan, directorul firmei SC Joagărul SRL, a declarat pentru Mediafax: "Este o idee nouă în afacerea cu lemne. Am plecat de la ideea că nu toată lumea vrea maşini întregi de buşteni, cum e la noi, la unguri. Sînt şi oameni normali, care au nevoie de cîţiva butuci, ca să facă focul în ziua respectivă. Acesta este targetul nostru. Livrăm dimineaţa şi seara, cînd se pornesc sobele. Deocamdată lucrăm cu firmele de la sate, companiile multinaţionale care, din cauza crizei, s-au mutat în zona rurală".

Gyorgy Bostan este şi investitorul echipei de fotbal din Divizia D, FC Chere Steaua.

Verestoy Attila, în stilul caracteristic, a dezminţit că ar avea vreo legătură cu firma cu pricina: "Da, sînt patronul acestei firme, însă doar pe hîrtie. Altfel nu am absolut nimic de-a face cu ea. Iar pe domnul Bostan, Gyorgy, cum îi spunem noi, prietenii, nici nu-l cunosc."

1 comentariu

  1. #1

    frumos , radem dar parca nu e de ras …….astia nu stiu de gluma , treaba voastra poate va reclama pt discriminare etnica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale