Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Seriale mai puțin cunoscute

Zoom Seriale mai puțin cunoscute

Doi bărbați și jumătate de iepure șchiop – Viața dezordonată și lipsită de griji a lui Charlie se schimbă complet atunci când se mută la el fratele lui divorțat, Aleodor Împărat, împreună cu fiul acestuia.

Xena, prințesa Raskolnikov – O luptătoare din Grecia Antică ucide o bătrână cămătăreasă ca să facă rost de bani, dar și ca să-și demonstreze că are dreptul să se ridice deasupra moralității comune.

A treia planetă de la umbră – Uneori, vare e prea cald pentru A treia planetă de la soare și fanii simt nevoia unei alternative mai răcoroase. Serialul spune povestea unor extratereștri sub acoperire, care se ascund de arșița verii sub crengile unui copac, la o îndrăgită terasă din București.

Tânărul papă tot – Povestea plină de intrigi politice și dileme morale a unui tânăr de la Vatican, care uimește o lume înteagă cu pofta lui de mâncare.

La Björk – Simpaticii bucureșteni de vârstă mijlocie Nelu Curcă și Costel Jurcă devin vecini cu celebra cântăreață nordică Björk, după ce se mută cu toții în același imobil de locuințe din capitala Islandei.

Totul despre Rex – Carrie și prietenele ei trec prin întâmplări inedite în New York-ul zilelor noastre și discută despre cel mai aprins subiect al momentului: câinele Rex, care pare să fie extrem de important pentru fiecare dintre ele.

Baywatch: Salvați de clopoțel – Pe o plajă din California se angajează ca salvamar un clopoțel care pe vremuri suna de ieșire într-un liceu din apropiere. Mulți turiști ajung să fie salvați de la înec de puternicul clopoțel, care avea grijă să meargă zilnic la sală, ca să-și mențină forma specifică, de clopot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]