Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Seriale mai puțin cunoscute

Zoom Seriale mai puțin cunoscute

Doi bărbați și jumătate de iepure șchiop – Viața dezordonată și lipsită de griji a lui Charlie se schimbă complet atunci când se mută la el fratele lui divorțat, Aleodor Împărat, împreună cu fiul acestuia.

Xena, prințesa Raskolnikov – O luptătoare din Grecia Antică ucide o bătrână cămătăreasă ca să facă rost de bani, dar și ca să-și demonstreze că are dreptul să se ridice deasupra moralității comune.

A treia planetă de la umbră – Uneori, vare e prea cald pentru A treia planetă de la soare și fanii simt nevoia unei alternative mai răcoroase. Serialul spune povestea unor extratereștri sub acoperire, care se ascund de arșița verii sub crengile unui copac, la o îndrăgită terasă din București.

Tânărul papă tot – Povestea plină de intrigi politice și dileme morale a unui tânăr de la Vatican, care uimește o lume înteagă cu pofta lui de mâncare.

La Björk – Simpaticii bucureșteni de vârstă mijlocie Nelu Curcă și Costel Jurcă devin vecini cu celebra cântăreață nordică Björk, după ce se mută cu toții în același imobil de locuințe din capitala Islandei.

Totul despre Rex – Carrie și prietenele ei trec prin întâmplări inedite în New York-ul zilelor noastre și discută despre cel mai aprins subiect al momentului: câinele Rex, care pare să fie extrem de important pentru fiecare dintre ele.

Baywatch: Salvați de clopoțel – Pe o plajă din California se angajează ca salvamar un clopoțel care pe vremuri suna de ieșire într-un liceu din apropiere. Mulți turiști ajung să fie salvați de la înec de puternicul clopoțel, care avea grijă să meargă zilnic la sală, ca să-și mențină forma specifică, de clopot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

 • O broască râioasă pentru fiecare

  18 iunie 2019

  Nicolae Titulescu a declarat, la un moment dat: „Când am acceptat urcușul în politică, am acceptat ca în fiecare dimineață să înghit pe stomacul gol o broască râioasă“. Nu discutăm acum gusturile gastronomice ale […]

 • Cîți meleșcani încap într-un Iohannis

  11 iunie 2019

  Estonia s-a transformat în Vestonia după scorul de maidan cu care a învins România la cel mai important sport politic practicat pe terenul organizațiilor mondiale: “Tragerea sforilor prin spatele adversarului […]

 • Arta iubirii politice

  11 iunie 2019

  La început, fiindcă moștenea direct averea politică a PCR, partidul lui Ion Iliescu a trebuit să împartă democrația cu cei care moșteniseră vechea Securitate. A fost ceea ce s-ar putea […]

bt
Ultimele articole
romania100