Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Seriale mai puțin cunoscute

Zoom Seriale mai puțin cunoscute

Doi bărbați și jumătate de iepure șchiop – Viața dezordonată și lipsită de griji a lui Charlie se schimbă complet atunci când se mută la el fratele lui divorțat, Aleodor Împărat, împreună cu fiul acestuia.

Xena, prințesa Raskolnikov – O luptătoare din Grecia Antică ucide o bătrână cămătăreasă ca să facă rost de bani, dar și ca să-și demonstreze că are dreptul să se ridice deasupra moralității comune.

A treia planetă de la umbră – Uneori, vare e prea cald pentru A treia planetă de la soare și fanii simt nevoia unei alternative mai răcoroase. Serialul spune povestea unor extratereștri sub acoperire, care se ascund de arșița verii sub crengile unui copac, la o îndrăgită terasă din București.

Tânărul papă tot – Povestea plină de intrigi politice și dileme morale a unui tânăr de la Vatican, care uimește o lume înteagă cu pofta lui de mâncare.

La Björk – Simpaticii bucureșteni de vârstă mijlocie Nelu Curcă și Costel Jurcă devin vecini cu celebra cântăreață nordică Björk, după ce se mută cu toții în același imobil de locuințe din capitala Islandei.

Totul despre Rex – Carrie și prietenele ei trec prin întâmplări inedite în New York-ul zilelor noastre și discută despre cel mai aprins subiect al momentului: câinele Rex, care pare să fie extrem de important pentru fiecare dintre ele.

Baywatch: Salvați de clopoțel – Pe o plajă din California se angajează ca salvamar un clopoțel care pe vremuri suna de ieșire într-un liceu din apropiere. Mulți turiști ajung să fie salvați de la înec de puternicul clopoțel, care avea grijă să meargă zilnic la sală, ca să-și mențină forma specifică, de clopot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]