Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sfînta Parascheva, convinsă de Gigi Becali să intre şi ea în PNL

Zoom Sfînta Parascheva, convinsă de Gigi Becali să intre şi ea în PNL

Dublă lovitură de imagine pentru PNL. După ce l-a convins pe Gigi Becali să intre în partid, formaţiunea condusă de Crin Antonescu a reuşit astăzi să-şi asigure şi serviciile Sfintei Parascheva care, la insistenţele lui Becali, a anunţat că va candida pentru USL într-un colegiu electoral din sectorul 5, la concurenţă cu Sfîntul Dumitru, care s-a înscris săptămîna trecută în PPDD.

“E o achiziţie importantă pentru partidul nostru”, a declarat Crin Antonescu,  “Mulţi membri ai PNL cred că Sfînta Parascheva e o sfîntă perimată şi avem nevoie de sfinte mai tinere în partid, cu moaşte mai moderne: Sfînta Vineri, Sfînta Filoftea etc. Personal, eu cred că Doamna Parascheva e încă în vogă şi mai poate face multe minuni. O să se înghesuie oamenii ca la moşte să o voteze”.

Întrebat ce părere are despre alianţa cu Sf. Parascheva, Gigi Becali spune că ideea îi aparţine. “Aşa ar fi vrut Mihai Viteazul, aşa am vrut eu, Gigi Becali, Mă-nţelegi? Nu mă opresc aici! Merg cu Crin şi Ponta pînă la capăt. Îi aduc în PNL pe Sfîntul Gheorghe, pe Marius Lăcătuş, pe Zinedine Zidane, pe baciul vrîncean, pe cel moldovean…”, a declarat patronul Stelei.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint