Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șică sacrificatul

Zoom Șică sacrificatul

Meine liebe Klaus a fost felicitat părintește de către Mutterland pentru victoria zdrobitoare în alegeri, dar – căci există și un „dar” – i s-a atras atenția că trebuie să depună mai multe eforturi pentru a aduce România în elita Europei. Iar asta nu o face cu educație, cu investiții, cu promovarea industriei și a antreprenorilor români. Cine i-a zis așa ceva și-a cam bătut joc de el. Nu, ideea ar fi că popoarele Europei vor să fie conduse de femei. Sînt atîtea exemple și atîtea exemple i s-au dat lui Klausie, încît a zis, mișcat de forța argumentelor, că se va aranja. Că Șică a fost doar o etapă de trecere, un pas necesar, dar că în două-trei luni și România va intra pe drumul cel bun, avînd-o la volan pe…

Ei, și aici președintele nostru a intrat într-un tunel, iar la Berlin nu s-a mai auzit și numele celei care va fi premierul PNL. Dacă nu acum, repede, măcar din noiembrie 2020 încolo, cînd partidul va cîștiga parlamentarele (bine, pentru asta ar fi nevoie ca altcineva să guverneze pînă atunci, dar este un amănunt prea mic pentru un președinte atît de mare). În cancelaria RFG au început, repede, pariurile. Enervată că se vehiculează prea multe nume, pînă la urmă, Doamna de Oțel a pus mîna pe un telefon și a sunat un prieten: „Alo, Vladimir Vladimirovici, dumneata știi ce femeie va pune Klaus premier?”. Instantaneu, președintele Rusiei a răspuns: „Angie, să mor eu dacă am mai auzit pînă acum de Raluca Turcan…”.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint