Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Singurătatea tractorului de cursă lungă

Zoom Singurătatea tractorului de cursă lungă

La protestul avocatului lui Șoșoacă a venit un singur tractor, și ăla pe targă. Însuși tractorul din melodia „Un tractor grăbit“.

Lider din clanul Duduianu pus sub acuzare în America. E om cuminte, unde-l pui, acolo stă.

Site-ul ANAF a afișat timp de câteva zile destul de frecvent pe pagină: „Lucrare de mentenanță. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Vă mulțumim pentru înțelegere!“. Poate că ar merita o vizită ANAF și companiile care s-au ocupat cu digitalizarea.

ÎPS Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu: „Face jocurile din interiorul BOR“, a zis turnătorul despre acesta. Într-adevăr, nu e tocmai OK să faci jocurile BOR, Justiția ar trebui să tranșeze o dată pentru totdeauna această chestiune.

CFR Călători spune că a crescut cu 5%, în 2023, numărul călătorilor transportați. OK, mai bine așa, decât să vorbim de datorii sau ore de întârziere, să ne stricăm săptămâna cu totul.

Președintele Iohannis a semnat decizia de pensionare a lui Dănileț. Nu cred că a fost Iohannis vreodată mai invidios.

Fosta şefă de achiziţii de la Spitalul „Obregia“, condamnată la 5 ani închisoare pentru acordare de contracte cu dedicaţie, la prețuri supraevaluate și de zece ori. Asta e nebunie curată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint