Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sînie cu zurgălăi

Zoom Sînie cu zurgălăi

► Salutară decizia tabloizilor de la Libertatea de a umple spațiul de pe site cu niște preluări din Huffington Post duminică, 22 septembrie: “Uite un truc pe care să îl faci să nu ți se lase sînii. Îl făcea și Marilyn Monroe!”.

Nu este vorba despre metoda frecării sînilor cu pătrunjel, ca-n cazul Andreei Bălan, ci de ceva mai puțin solicitant: purtatul sutienului chiar și-n timpul somnului. Cică o recomandă creatoarea de sutiene Linda Becker, iar Marilyn era înnebunită după această metodă.

Verdict: TOATE SUTIENELE SUS!

Deci Libertatea a preluat o știre de la americani. Mare brînză!Libertatea a preluat o știre publicată inițial de Huffington Post în luna ianuarie a acestui an. Așa, și? Ei bine, tabloizii români nici măcar nu s-au obosit să traducă întreaga știre, probabil nefiind relevantă în contextul fotografiei cu Marilyn Monroe în sutien. Căci, oameni buni, americanii ăia au stat de vorbă nu doar cu Linda Becker, deținătoarea unui boutique de sutiene, dar și cu un profesor de la NYU Langone Medical Center, care explică în termeni medicali faptul că nu există o legătură directă între cancerul la sîn și purtarea sutienului în timpul somnului. Practic, e vorba de o altă știre. Care este o știre, nu un pretext pentru o poză cu Marilyn în costum de baie.

 

► Nu știu cum au reacționat pacienții de la secția de cardiologie a Spitalului Municipal, să zicem, dar eu chiar muream de curiozitate să văd asta: “Imaginea cu care Inna poate provoca infarct oricui”. (Click!, 21 septembrie)

Verdict: CE SE-NTÎMPLĂ, DOCTORE?

Am pus 112 pe apelare rapidă și-am accesat imaginea cu Inna. După cum vedeți, sînt bine-mersi, ceea ce înseamnă că era doar o țeapă. Ca să-nțelegeți mai bine, am să citez chiar din articolul cu pricina: “Ea apare îmbrăcată doar într-o fustiță albă, franjurată, udă din cap pînă în picioare”. Cu mențiunea că femeia stă chircită, cu spatele. Ca și cînd ar vomita peste paginile unui tabloid, aș zice eu.

 

Ring, 21 septembrie, se-nvîrte tot în zona decolteului: “Sexy «protestatara» anti-Roșia: a manifestat cu sînul gol și în haine de sute de euro!”. Aflăm ceea ce știau toți hipsterii din România de vreo săptămînă, și anume faptul că ediția românească a revistei Vice a organizat o ședință foto de fashion în mijlocul protestelor anti-RMGC. “Se pare că o tînără lipsită de inhibiții a reușit să le sucească mințile bărbaților ce participau la manifestațiile din Piața Universității”, zic tabloizii, după care adaugă că tînăra și-a accesorizat ținutele cu roșii cherry, pancarte și o vuvuzelă.

Verdict: ALLONS, ENFANTS DE LA PATRIE

E vremea s-o afle și jurnaliștii de la Ring: sexy-protestatara în cauză se numește Oana Maria Zaharia, a fost manechin, actualmente este jurnalist al revistei Vice (care, apropo, transmite live de la protestele Roșia Montană), vocalistă a trupei Poetrip și activistă în timpul ei liber. Iar fotografiile artistice cu sexy-protestara Oana Maria în sfîrcurile goale fac parte dintr-un material de fashion. În care, de obicei, manechinele poartă haine de cîteva sute de euro peste niște sfîrcuri bine întărite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]