Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sînie cu zurgălăi

Zoom Sînie cu zurgălăi

► Salutară decizia tabloizilor de la Libertatea de a umple spațiul de pe site cu niște preluări din Huffington Post duminică, 22 septembrie: “Uite un truc pe care să îl faci să nu ți se lase sînii. Îl făcea și Marilyn Monroe!”.

Nu este vorba despre metoda frecării sînilor cu pătrunjel, ca-n cazul Andreei Bălan, ci de ceva mai puțin solicitant: purtatul sutienului chiar și-n timpul somnului. Cică o recomandă creatoarea de sutiene Linda Becker, iar Marilyn era înnebunită după această metodă.

Verdict: TOATE SUTIENELE SUS!

Deci Libertatea a preluat o știre de la americani. Mare brînză!Libertatea a preluat o știre publicată inițial de Huffington Post în luna ianuarie a acestui an. Așa, și? Ei bine, tabloizii români nici măcar nu s-au obosit să traducă întreaga știre, probabil nefiind relevantă în contextul fotografiei cu Marilyn Monroe în sutien. Căci, oameni buni, americanii ăia au stat de vorbă nu doar cu Linda Becker, deținătoarea unui boutique de sutiene, dar și cu un profesor de la NYU Langone Medical Center, care explică în termeni medicali faptul că nu există o legătură directă între cancerul la sîn și purtarea sutienului în timpul somnului. Practic, e vorba de o altă știre. Care este o știre, nu un pretext pentru o poză cu Marilyn în costum de baie.

 

► Nu știu cum au reacționat pacienții de la secția de cardiologie a Spitalului Municipal, să zicem, dar eu chiar muream de curiozitate să văd asta: “Imaginea cu care Inna poate provoca infarct oricui”. (Click!, 21 septembrie)

Verdict: CE SE-NTÎMPLĂ, DOCTORE?

Am pus 112 pe apelare rapidă și-am accesat imaginea cu Inna. După cum vedeți, sînt bine-mersi, ceea ce înseamnă că era doar o țeapă. Ca să-nțelegeți mai bine, am să citez chiar din articolul cu pricina: “Ea apare îmbrăcată doar într-o fustiță albă, franjurată, udă din cap pînă în picioare”. Cu mențiunea că femeia stă chircită, cu spatele. Ca și cînd ar vomita peste paginile unui tabloid, aș zice eu.

 

Ring, 21 septembrie, se-nvîrte tot în zona decolteului: “Sexy «protestatara» anti-Roșia: a manifestat cu sînul gol și în haine de sute de euro!”. Aflăm ceea ce știau toți hipsterii din România de vreo săptămînă, și anume faptul că ediția românească a revistei Vice a organizat o ședință foto de fashion în mijlocul protestelor anti-RMGC. “Se pare că o tînără lipsită de inhibiții a reușit să le sucească mințile bărbaților ce participau la manifestațiile din Piața Universității”, zic tabloizii, după care adaugă că tînăra și-a accesorizat ținutele cu roșii cherry, pancarte și o vuvuzelă.

Verdict: ALLONS, ENFANTS DE LA PATRIE

E vremea s-o afle și jurnaliștii de la Ring: sexy-protestatara în cauză se numește Oana Maria Zaharia, a fost manechin, actualmente este jurnalist al revistei Vice (care, apropo, transmite live de la protestele Roșia Montană), vocalistă a trupei Poetrip și activistă în timpul ei liber. Iar fotografiile artistice cu sexy-protestara Oana Maria în sfîrcurile goale fac parte dintr-un material de fashion. În care, de obicei, manechinele poartă haine de cîteva sute de euro peste niște sfîrcuri bine întărite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]