Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sîntem alături de oamenii de Pakistan, șocați să afle că au femei frumoase

Zoom Sîntem alături de oamenii de Pakistan, șocați să afle că au femei frumoase

O femeie a strîns bani timp de douăzeci de ani pentru nunta de vis și, în cele din urmă, s-a căsătorit cu ea însăși. A făcut o ceremonie fastuoasă, și-a cumpărat inel de logodnă și, în final, a avut satisfacția că a folosit banii cu cap și nu i-a risipit pe vreo chestie tîmpită. Probabil că la anul va da divorț după ce se va surprinde înșelîndu-se și va tranșa problema în fața oglinzii spunînd cu tact: „Nu e vina ta, e vina mea“.

Fiul sultanului din Brunei se pregătește de nuntă. În curînd, toată presa va fi plină de pictoriale cu norocosul harem alături de care va păși plini de emoție ca să-și unească destinele.

Valuri de mînie se revarsă în Pakistan după ce s-a aflat că țara va fi reprezentată în finala Miss Univers. E foarte probabil că protestul a fost generat de faptul că finalista e, revoltător, femeie și, blasfemie, frumoasă, lucru complet inacceptabil pentru o societate elevată precum cea din Pakistan, care pune accent pe incluziunea și promovarea minorităților și persoanelor dezavantajate. Adică nu era mai progresist să fi ales o persoană non-umană cu dizabilitatea unei cocoașe sau a unui dezechilibru hormonal care ar fi acoperit-o complet cu un strat de păr similar cu lîna?

Probleme în ceruri pentru Rusia. Unul dintre modulele rusești ale Stației Spațiale Internaționale a început să piardă lichid de răcire. Cel mai probabil este vorba despre una din conspirațiile americanilor, care vor să-i facă pe naivi să creadă că nu poți repara orice cu gumă, scoci și scuipat.

Socrii premierului scoţian Humza Yousaf au rămas blocaţi în Fîşia Gaza după atacul Hamas împotriva Israelului. Nimeni nu spune că nea Highlander i-a împins pe teroriștii palestinieni la acest gest necugetat ca să scape de soacră-sa, dar mai poți să știi în ziua de azi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint