Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sișu și Puya, refuzați de un cinematograf pentru că nu reprezintă “La Familia” tradițională

Zoom Sișu și Puya, refuzați de un cinematograf pentru că nu reprezintă “La Familia” tradițională

Momente jenante pentru cunoscuții rapperi progresiști Sișu și Puya, care își doreau foarte mult să vizioneze filmul Rață, rață și gîscan la mall, dar au fost refuzați de reprezentanții cinematografului pe motiv că nu reprezintă La Familia tradițională și deci nu pot beneficia de biletul pentru “La Familia”.

“Mă indignează și în același timp mă supără foarte tare să descopăr că România continuă să fie o țară atît de plină de intoleranță”, spune Puya, pe numele său real Dana Marihuana. “În orice țară din lumea asta n-am fi avut nici o problemă să vedem filmul Rață, rață și gîscan, un film foarte dur despre viața grea de pe stradă, dar la noi nu sîntem lăsați doar pentru că am venit să-l vedem împreună ca formație. Vă zic, dacă veneam cu Cabral, n-aș fi avut nici o problema în afară de aia că-mi mînca toate floricelele și îmi bea și cola.”

La rîndul său, Tudor Sișu, care în ultimii ani a urmat cursurile mai multor facultăți, spune că decizia cinematografului i se pare abuzivă: “Lumea o să ne zică tot La Familia tradițională, tot Sișu, tot Puya, ne știți deja. O dați în avocați, nu mai sînteți băieți. Nu mai sînteți bagabonți, ce fel de cinefili sînteți?”

În cele din urmă, potrivit reprezentanților cinematografului, care și-au cerut scuze, Sișu și Puya au fost lăsați să intre la Rață, rață și gîscan, însă nu amîndoi odată, ci pe rînd.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint