Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șofer amendat pentru că a oprit pe trecerea de pietoni ca să-și ia shaorma fără să lase mașina pe avarii

Zoom Șofer amendat pentru că a oprit pe trecerea de pietoni ca să-și ia shaorma fără să lase mașina pe avarii

Vești proaste pentru bucureștenii care vor să încurce traficul pentru a rezolva probleme personale mărunte. Primăria e tot mai severă cu cei care greșesc și nu te iartă nici măcar dacă ți-a fost super-poftă de o lipie cu vită și berbecuț. I s-a întâmplat chiar unui șofer de 37 de ani din Balta Albă. Bărbatul s-a trezit cu o amendă ustărătoare, după ce a oprit pe trecerea de pietoni și a coborât din mașină pentru 20 de minute să mănânce o shaorma, dar a uitat să pornească avariile, cum ar trebui să facă orice om decent, care se gândește și la ceilalți.

Edilii trag un semnal de alarmă și spun că tot mai mulți români încurcă traficul din marile orașe, oprind pe banda a doua sau în mijlocul trecerii de pietoni fără a porni și avariile.

Bucureștenii, însă, ar putea scăpa de aceste bătăi de cap. Auzind că nu-s destule locuri de parcare în oraș, Gabriela Firea a decis construirea a patru-cinci spații pentru staționarea mașinilor din 500 în 500 de metri, pe marile artere, în locul stațiilor de autobuz.

“M-am gândit eu mai bine și mi-am dat seama că stațiile de autobuz sunt inutile. Păi, dacă chiar ai nevoie de transportul în comun, te urci în autobuz, nu stai în stație. Am dreptate? E clar că e multă lene pe lumea asta și că oamenii n-au nici un chef să plece cu autobuzul. Altfel nu-mi explic de ce tot stau în stație, uneori și 30 de minute”, a explicat doamna Firea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100