Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șofer blocat în zăpadă, convins că dacă scrie o lucrare științifică iese mai repede

Zoom Șofer blocat în zăpadă, convins că dacă scrie o lucrare științifică iese mai repede

Momente de groază pe un drum național din județul Călărași, după ce un șofer blocat în zăpadă și-a dat seama că singura lui șansă de a ajunge acasă mai repede e să scrie o lucrare științifică. Munca lui nu va fi deloc ușoară. Pe DN 21, între Drajna și Radu Negru, nu se găsește nicio bibliotecă serioasă, iar oamenii din zonă nu au abonamente la reviste științifice din străinătate.

Dacă bărbatul nu reușește să se contecteze la internet și să copieze ceva de pe Regielive sau referate.ro, soarta care-l așteaptă e una groaznică. Fie rămâne blocat în zăpadă zile bune de-acum încolo, fie transcrie cuvânt cu cuvânt din ”50 Shades of Grey”, singura carte pe care-o are în mașină.

”La început, m-am bucurat. Mi s-a părut mișto că pot să ies mai repede din zăpadă și dacă scriu o lucrare științifică, nu doar pe baza muncii fizice, la lopată, cum era până acum”, a spus șoferul. ”Din păcate, nici lucrarea științifică nu-i ușor de făcut. Aș alcătui un volume de poze, ca domnul Becali, doar că nu prea mai am baterie la telefon.”

UPDATE: O carte cu titlul ”50 Shades of Grey”, semnată de șoferul din Călărași, tocmai a apărut la o editură obscură din provincie. Dacă nu e vorba de o simplă coincidență de nume, atunci sinistratul tocmai și-a scurtat cu 30 de zile șederea în zăpadă.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    Knocked my socks off with knwedolge!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale