Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sorin Grindeanu s-a baricadat în sediul Guvernului și prăvălește stînci peste pesediști

Zoom Sorin Grindeanu s-a baricadat în sediul Guvernului și prăvălește stînci peste pesediști

Evoluție de ultim moment în războiul fizic și psihologic dintre Sorin Grindeanu și foștii săi colegi de partid. Potrivit mai multor martori oculari care afișau pancarte cu #rezist în fața Guvernului, Grindeanu, Ponta și alți cîțiva pesediști căzuți în dizgrație s-au baricadat în Palatul Victoria și acum aruncă de pe metereze cu bucăți de stîncă, smoală și apă fiartă în pesediștii care încearcă să intre.

“Situația e incendiară! Lia Olguța Vasilescu a fost printre primele care au încasat-o după ce Ponta a aruncat cu un doctorat original de 800 de pagini în ea”, relatează unul dintre martori, în timp ce alții spun că și Codrin Ștefănescu ar fi fost strivit de greutatea mai multor cuvinte pe care nu le înțelege, adică majoritatea.

Potrivit unei surse care a refuzat să-și divulge identitatea (e vorba de Adrian Năstase), asediul asupra Palatului Victoria ar putea dura destul de mult, majoritatea premierilor de după Petre Roman asigurîndu-se că dispun de suficiente merinde ca să poată rezista și cîteva luni în funcția de premier fără contacte cu lumea exterioară. “Nu multă lume știe că Palatul Victoria este înconjurat de un șanț cu crocodili și că Nicolae Văcăroiu a construit în subsol o distilerie care asigură independență alcoolică față de restul lumii. Tot ce putem face acum e să așteptăm ca Ponta să-l închidă pe Grindeanu într-o baie ca să-i fure postul, dar asta poate dura și cîteva zile.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100