Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Spații de cazare la mare înălțime. Cabana Brădet, Padiș

Zoom Spații de cazare la mare înălțime. Cabana Brădet, Padiș

De fapt, Cabana Brădet, vedeta episodului de astăzi, e o mică pensiune din Apuseni cu ambiții de complex turistic, bază de plecare în excursii la spectaculoasele fenomene carstice (peșteri, chei, cascade) ale zonei: Izbucul Ponor, Cetățile Ponorului, Cheile Galbenei, Avenul Borțig, Ghețarul Focul Viu, Peștera Vîrtop.

Adresa: Pe Platoul Padiş, în Parcul Natural Apuseni. Altitudine 1.300 m.

Căi de acces: Din DN 76 Beiuș-Oradea, dreapta în Sudrigiu, apoi pe DJ 763 pînă în Padiș, via Pietroasa. Sau, din DN 1 Cluj-Oradea, stînga în Huedin, apoi pe traseul combinat DJ 108C (Huedin-Răchițele) – DJ 763 (Răchițele-Ic Ponor-Padiș).

Dotări: 30 de locuri în camere cu 2-4 paturi și la mansardă, restaurant-bar, loc de joacă pentru copii.

Prețuri: 135 lei – camera cu două paturi, 180 lei – camera cu patru paturi. Tarife de vîrf de sezon; în acest moment, un pachet de week-end, trei zile / două nopți cu demipensiune, costă 190 lei de persoană.

Ambianță: Lăsînd la o parte atracțiile naturale ale locului, motivul principal al acestei recomandări îl veți înțelegeți, domnilor, abia acum, cînd veți afla numele sub care e cunoscută clienților fideli pensiunea Brădet: La Butoaie. Exact, cu doar 50 de lei pe noapte, puteți închiria un butoi de 10.000 litri, doar pentru dumneavoastră, pînă a doua zi dimineață. Din păcate, nu plin cu vin, ci cu aer: imensul poloboc e amenajat pentru dormit (ușă, fereastră, două paturi, măsuță, bec, radiator electric). Dar visele/visurile bahice sînt garantate.

 

 

1 comentariu

  1. #1

    Va multumim din suflet pentru apreciere!
    Va mai asteptam la noi.
    Numai bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint