Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Spații de cazare la mare înălțime. Grădinița nr. 2, Sighișoara

Zoom Spații de cazare la mare înălțime. Grădinița nr. 2, Sighișoara

Pentru că în ultimele episoade am tot promovat spații de cazare extreme, de la cort în fîneață la cameră de sanatoriu, continuu pe aceeași linie și vă propun azi o altă variantă de camping alternativ, în oraș. Nu, n-am înnebunit, nu-i vorba de vreun parc sau de vreun scuar de intersecție și nici nu e pentru acum: salvați articolul ăsta și recitiți-l la anu', în iulie, cînd o să mergeți la festivalul medieval de la Sighișoara și o să dați cu tunul după o cameră de pensiune liberă.

Adresa: Strada Plopilor nr. 19, Sighișoara. Altitudine cca 350 m.

Căi de acces: DN 13 / E 60. Imediat după intrarea în oraș dinspre Brașov, faci la stînga, pe lîngă o piață mică, de cartier, urci strada vreo sută de metri și, pe mîna stîngă, o să dai de o grădiniță între blocuri. Pe timpul festivalului, grădinița asta de stat cu program prelungit se transformă în hostel/camping cu program non-stop: directoarea completează fondurile instituției, cazînd, în locul clienților casei, preșcolari plecați în concediu cu părinții, școlari și postșcolari veniți în vacanță la Sighișoara.

Dotări: Afară: tobogane, leagăne, masă și bănci din lemn masiv. Înăuntru: saltele, dușuri și toalete cu bude în miniatură. Cred că sînt și niște jucării pe undeva.

Prețuri: 10 lei de persoană pe zi, în cortul personal, 20 de lei, pe saltea, în sala de joacă. Parcă atît am plătit acum vreo cîțiva ani, cînd am fost acolo cu gașca.

Ambianță: De întoarcere în copilărie: balansoarele, pereții colorați, personajele din povești și desene animate îți dau așa o poftă de hîrjoneală, că una-două te trezești tăvălindu-te printre corturi, pe iarba din curtea grădiniței.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Ce tare! Eu locuiesc în blocul din fundalul fotografiei 4.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint