Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Spiridușii, ajutoarele erectile ale Moșului

Zoom Spiridușii, ajutoarele erectile ale Moșului

Inevitabilul s-a produs. Un bărbat în vîrstă de 62 de ani, angajat să-l joace pe Moș Crăciun într-un mall din statul Massachusetts, e acuzat că a pipăit o spiridușă în vîrstă de 18 ani. Aparent, nu asta-i însă adevărata problemă, ci faptul că după aia a întrebat-o dacă nu vrea să-i pipăie și ea sacul.

Peste 100.000 de ucraineni au ieșit în stradă, la Kiev, pentru a protesta împotriva deciziei președintelui Viktor Ianukovici de a nu semna acordul de asociere cu Uniunea Europeană. Similar, 20.000 de români au ieșit și ei în stradă. Nu pentru a se bate cu Poliția însă, ci pentru a se lupta cu sarmalele gratis.

Un reputat genetician susține că rasa umană a apărut după ce, la un moment dat, acum cîteva milioane de ani, un cimpanzeu s-a împerecheat cu un porc. Incidentul a fost catalogat drept plauzibil de mai mulți oameni care au băut în Vama Veche și s-au trezit dimineața în pat cu chestii mult mai ciudate.

Paul Walker, unul dintre starurile seriei de filme cu mașini Iute și furios, a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un stîlp. Vestea a fost primită cu mare tristețe de producătorii de la Hollywood. Nu atît pentru că îl regretă pe Walker, cît pentru faptul că n-or să poată folosi scena în următorul film.

Un bărbat din Maryland e bănuit că și-a înscenat alunecarea pe o banană pentru a putea da în judecată metroul din Washington. Totuși, suspectul a declarat că nu are de gînd să se lase descurajat, urmînd să însceneze că e strivit de un seif și apoi lovit cu o plăcintă în față.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint