Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Stați liniștiți la locurile voastre, România e pregătită să fie luată prin surprindere

Zoom Stați liniștiți la locurile voastre, România e pregătită să fie luată prin surprindere

Iohannis a convocat şedinţa CSAȚ, marţi, 1 martie. Bravo, domnule președinte, chiar și în fața agresiunii nu renunțăm la principiile democrației românești: poa’ să ningă, poa’ să moară, week-end-ul la Sibiu e sfînt!

Administrația prezidențială roagă cetățenii să se abțină de la glume penibile de tip “a convocat CSAȚ pe 1 martie că să dea și mărțișoare”. Toată lumea că știe că președintele ajunge să dea mărțișoarele abia prin mai.

Apel către doamna Carmen: venerabilă doamnă, ați putea să-i citiți domnului președinte, înainte de culcare, povestea despre Lasă, băiețelul care e mîncat de urs pentru că e prea leneș să se miște la timp? E ok înainte de orice culcare,  că oricum nu pare să facă altceva

Apel către SPP: în presa rusă se speculează că un grup FSB de elită va încerca să-l înlocuiască pe președintele nostru cu un dulap acoperit cu un cap de mop. Fiți vigilenți!

Nu vă faceți griji, în caz de război clasa politică are deja pregătit un plan de evacuare: întîi lichelele, amantele și copiii.

Apel pentru persoanele care au citit aceste rînduri și se simt ofensate pentru “Acum nu e timpul de rîs.” Nu e rîs. Nu unul eliberator, în orice caz. E un rîs amar, smuls din teamă, nesiguranță, dezamăgire. și mai ales din realizarea cumplită că și acum, cînd și pentru ultima cutie de faianță e clar că fiecare minut e critic, cînd moartea bîntuie prin vecini, România este lăsată în grija nepăsării, a nesimțirii și a durerii în cur.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    „România este lăsată în grija nepăsării, a nesimțirii și a durerii în cur.” Pentru durere, pe toate posturile TV ni se recomanda „Ci (Tzi)catridina „. Bilingv: in romana si rusa, in caz ca…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint