Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Știri care au fost trecute cu vederea

Zoom Știri care au fost trecute cu vederea

Sfaturi pentru izolare de la singurul neuron al lui Donald Trump: „În câteva zeci de ani, chiar te obișnuiești să trăiești fără alții ca tine“.

Victor Ponta, prins cu declarația pe propria răspundere a unui coleg, pe care a semnat-o ca și cum ar fi a lui.

Sfaturi pentru izolare de la Traian Băsescu: „Repornirea economiei! Acum!“.

Coreea de Nord infirmă zvonurile despre moartea lui Kim Jong-un: Televiziunea de stat a arătat sicriul dictatorului și se vede clar că e gol.

Cutremur în zona Vrancea: Plăcile tectonice s-au ciocnit, riscând să ia coronavirus una de la cealaltă.

Sfaturi pentru izolare de la Traian Băsescu: „Stop repornirea economiei! Acum!“.

Angela Merkel îi îndeamnă pe cetățeni să rămână în izolare, ca să nu ia coronavirus de la românii veniți să culeagă sparanghel.

Sfaturi pentru izolare de la Rareș Bogdan: „Chiar dacă stai toată ziua singur în casă și nu te vede nimeni, e bine să te îmbraci cu cel mai bun costum și să-ți pui o batistă în buzunarul de la piept, pentru că oricând poate să izbucnească o nuntă la tine în bloc“.

Cristian Tudor Popescu, surprins râzând cu poftă în mijlocul unei pandemii care a ucis peste două sute de mii de oameni în întreaga lume.

Sfaturi pentru izolare de la Traian Băsescu: „Scoateți din priză economia și băgați-o la loc. Dacă nu merge nici așa, tăiați salariile cu 25%. N-o să ajute la mare lucru, dar cine vorbește în termeni de procente pare că se pricepe“.

Urs surprins pe străzile unui cartier de la marginea Brașovului fără declarație pe propria răspundere. Animalul a fost tranchilizat de medicii veterinari și amendat cu 2.000 de lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]