Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Știri trecute cu vedere, și pe bună dreptate

Zoom Știri trecute cu vedere, și pe bună dreptate

Primele semne ale relaxării: S-au deschis parcurile din București, însă momentan doar pentru veverițe.

Sfaturi pentru izolare de la Emil Boc: „Când stai toată ziua acasă, cel mai greu e să nu cazi prin crăpăturile din parchet.“

Vești bune de la Klaus Iohannis: Din iunie se redeschid plajele din Seychelles.

Sfaturi pentru izolare de la un astronaut care a stat șase luni singur pe stația orbitală: „La veceu trebuie să împingi cu putere, altfel se întoarce împotriva ta.“

Au apărut dronele care supraveghează grătarele și verifică dacă s-au făcut micii.

Viorel Cataramă a fost arestat de Poliție în timp ce lingea clanța unei locuințe din Țăndărei.

Sfaturi pentru izolare de la regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: „Nu te amesteca cu oamenii de rang inferior. Dacă cineva se apropie de tine prea mult, trimite-l la izolare forțată în Turnul Londrei, iar dacă te mai și enervează, poruncește-i călăului regal să-i izoleze capul de restul corpului. Porunca trebuie trimisă pe WhatsApp, evident, că doar nu vrei să iei vreun virus de la călău, se știe că omul interacționează foarte mult cu publicul, e practic ca medicii, luptător în prima linie.

Raed Arafat îi avertizează pe români să nu aibă nici o bucurie în perioada următoare, pentru că asta l-ar putea stârni pe virus să devină și mai agresiv. Prin perioada următoare, doctorul Arafat înțelege viitorii 30-40 de ani, poate și mai mult, nu putem fi sigur decât în momentul în care pandemia a trecut complet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale