Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Știri trecute cu vederea, și pe bună dreptate

Zoom Știri trecute cu vederea, și pe bună dreptate

Sfaturi pentru carantină de la un cosmonaut care a stat șase luni în spațiu: „Poți să scrii în declarația pe propria răspundere că ieși puțin în exteriorul navei care să repari detectorul de raze cosmice“.

Mesajul Prințului Charles pentru români: „Iubesc România, deși poate că n-ar trebui să mă încurc cu țări de vârsta mamei mele“.

Scandal în Rahova, după ce petrecăreții de la un grătar au început să se certe pe manele. Un critic muzical a intervenit între ei ca să-i despartă. Până la urmă a rămas Salam, așa cum a vrut DJ-ul.

Sfaturi pentru carantină din partea unui fost deținut care a stat doi ani la izolare: „Telefonul se ascunde cel mai bine sub pernă. Ce? Nu-s interzise telefoanele? Și atunci care e problema?“.

Ipoteză-șoc: se pare că noul coronavirus ar fi fost creat într-un laborator de patiserie. Unii cercetători propun denumirea de „virusul polonez“, după urmele de sirop și nucă vizibile pe suprafața învelișului proteic.

Sfaturi pentru carantină, din partea unui jurnalist care stat în casă trei luni, din cauză că afară îl deprimau lumina solară, ciripitul păsărelelor și zâmbetul copiilor care ieșeau de la școală: „Puneți-vă reluări cu meciuri ale Simonei Halep! Merită să vă uitați și la integrala filmelor lui Tarkovski, cu gafe hazlii de la filmări, ca atunci când un cal a căzut cu burta într-o țepușă și s-a chinuit douăzeci de minute, nechezând cu tot mai puțină forță la hotarul dintre viață și moarte. Uite că și-acum mi-au dat lacrimile de râs. Și mai zice lumea că sunt un om ursuz“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale