Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Stratageme pentru tot cartierul

Zoom Stratageme pentru tot cartierul

Rareș Bogdan s-a jucat de-a creierul președintelui Iohannis pînă cînd, din nefericire, a lovit coronavirusul. Pînă atunci, chiar dacă se jucase prost, crezînd că-i iese ca la aranjamentele florale cu orhidee mov, R.B. încă-l mai putea ameți pe președinte că totul e în grafic, așa cum au vorbit, că se ajunge imediat la anticipate, e doar o chestiune de răbdare, atenție și îngrijorare. Așa a apărut Florin Cîțu, pe care nici un om normal la cap din PNL nu-l vedea premier. Dar era cea mai respingătoare variantă, așadar n-avea nici o șansă. Acum, că țara e în prag de pandemie, strategia Dichisitului e bună de comercializat în supermarket-urile care au rămas fără stocuri de hîrtie. Iar președintele e furibund, atît de furibund încît se abține cu greu să facă vreo nefăcută, cum ar fi, de exemplu, să meargă la muncă.

După ce s-au chinuit să nu negocieze cu nici un partid susținerea Guvernului Cîțu, liberalii dau din colț în colț și încep să se roage, discret, prin intermediari, de inamici să nu cumva să le voteze Gollum-ul. „Hai, băi, am glumit și noi! Am înțeles, o să pierdem parlamentarele, da’ nu chiar în halul ăsta…“

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale