Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

SUA profită de inundațiile din București pentru a trimite un portavion în Drumul Taberei

Zoom SUA profită de inundațiile din București pentru a trimite un portavion în Drumul Taberei

Deși majoritatea bucureștenilor sînt în continuare agasați de faptul că ploaia din week-end a transformat orașul într-o baltă imensă, Sorin Oprescu îi asigură că impotența instituției pe care o conduce are totuși și părțile ei pozitive. Astfel, Marina Statelor Unite ale Americii a anunțat ieri că vrea să profite la maximum de străzile inundate de ploaie din București, așa că va trimite un portavion în cartierul Drumul Taberei, ca să securizeze zona, în contextul situației tot mai tensionate din Ucraina.

“Ne doream de foarte multă vreme un portavion în Drumul Taberei. Mai ales că mai multe submarine rusești au fost văzute deja adunîndu-se pe o stradă inundată din Militari și ascunzîndu-se în spatele mașinilor care plutesc în derivă”, spune Sorin Oprescu. “Noroc cu ploaia torențială și canalizarea înfundată, că s-au putut trimite două distrugătoare pe Bulevardul Iuliu Maniu ca să investigheze zona. Mai trimitem două-trei crucișătoare prin Berceni, Tineretului și Balta Albă și cîțiva delfini dresați, și gata, am salvat Bucureștiul de orice invazie.”

Întrebați dacă pot face ceva și cu rechinii care și-au făcut sălaș în clădirea Primăriei, marinarii americani s-au scuzat spunînd că ei nu fac și deratizare. Totuși, am putea să ne folosim de faptul că rechinii de primărie pot mirosi un contract gras chiar și de la zece kilometri distanță.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint