Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Suferințele veșnic tînărului C.V. Tudor

Zoom Suferințele veșnic tînărului C.V. Tudor

Dragi prieteni și tovarăși, zilele trecute, Corneliu Vadim Tudor a fost internat în spital, din cauza unei căderi de tensiune. Cică asta i s-ar trage de la faptul că omul, în loc să-și vadă de bătrînețile lui, o arde nocturn pe la TV, suprasolicitîndu-și organismul. În urma unei atente monitorizări, am ajuns la concluzia că, de la o vîrstă în colo, și hormonii au avut un cuvînt important de spus, nu numai Rudotelul.

Ianuarie 2013.Vadim se remarcă din toate pozițiile la TV cu ocazia morții lui Sergiu Nicolaescu, în calitate de scenarist al filmului pe care acesta tocmai îl pregătea cînd Mădălina Manole l-a chemat pe-un norișor. “Omul nu e un trabuc, nu e o ţigară să-l bagi într-o scrumieră! (…)Sunt atît de trist, un om frumos, impunător, care radia lumină în jurul lui, să îl bagi ca pe un grătar cu mititei în cuptor”, o spune tribunul clar și răspicat la România TV, pe 4 ianuarie. Două zile mai tîrziu, pe același post, Vadim îi acuză pe medicii lui Nicolaescu de malpraxis, afirmînd că acesta avea, de fapt, cancer la colon. Pînă pe 13 ianuarie, cînd a sărbătorit Revelionul pe stil vechi la Antena 2, alături de silicoanele Vicăi Blochină, Vadim se calmează puțin, ba chiar îi oferă gazdei sale o carte de-ale lui cu autograf. Pe 17 ianuarie, liderul PRM revine în forță într-un intreviu acordat la Happy Hour, comentînd pe lîngă divorțul soților Bănică: „Despre Andreea sub-Marin n-am ce să comentez! Pe Ştefan îl ştiu de când avea 5 ani cînd coana mă-sa îl aducea la Agerpres, şi avea o căciuliţă de japonez.” Invitat a doua zi la emisiunea Acces Direct, pacifistul CVT se oferă să medieze conflictul dintre prietenul lui, Gigi Becali, și Daniela Crudu, la vremea respectivă proaspăt demisionată de la emisiunea lui Capatos. Marți, 22 ianuarie, Vadim merge și la emisiunea lui Capatos pentru a-și da cu părerea despre divorțul soților Bănică, iar pe 31 ianuarie închide luna apoteotic în cadrul emisiunii Acces direct, unde schimbă cîteva replici demne de filme porno românești cu Ioana Tufar, pe care se face c-o angajează pe post de menajeră: „Acolo, în dreptul sexului tău, este un porumbel de bronz, şterge-l de praf.”.

Februarie 2013.Cel mai probabil, numărul lui Vadim este pe apelare rapidă în telefonul Simonei Gherghe. Pe 1 februarie, omul merge din nou la Acces Direct, unde, de data asta, aberează despre relația de iubire dintre Cioacă și Elodia: „Am observat că atunci când minte (n.r. Cioacă) este cam agitat, nu mai are salivă.” O săptămînă mai tîrziu, omul se întoarce în emisiunea Simonei Gherghe, unde s-a fălit cu autografe de la actori străini, scrisori de la poeți și oameni de cultură care au dat colțul, plus cele două fiice ale sale, pe care le-a adus cu el. Pe 11 februarie, Vadim dă o tură și pe la Happy Hour, unde o pipăie puțin pe sîni pe peremista Anca Cîrcu, o bistrițeancă cu zece clase și cupa D la sutien, despre care tribunul crede că ar fi “o bună imagine pentru partid”. Mai pe seară, omul ajunge și la Un show păcătos, unde, printre alte mizilicuri, ține să precizeze că Bordea, co-prezentatorul lui Capatos, face Botoșaniul de rușine.

Miercuri, 13 februarie, într-un interviu acordat emisiuni Telefonul de la miezul nopții de pe Antena 2, impresionat fiind de silicoanele co-prezentatoarei Vica Blochină, fosta amantă a lui Piți, Vadim se dezlănțuie asupra selecționerului naționalei de fotbal a României: “El joacă barbut pe sume enorme şi poate copilul nu are de o portocală.” Două zile mai tîrziu, Vadim dă din nou o raită prin platoul Acces direct, unde, după ce vorbește despre cei 100 de cîini pe care îi are acasă, o întreabă pe Simona Gherghe de ce nu vine îmbrăcată în bikini la emisiune.

Marți, 19 februarie, europarlamentarul merge și la Agentul VIP de pe Antena 2, unde trage o repriză de stand-up comedy: “Sper să nu deranjez doamnele, că mi-am dat jos sacoul, dar e cald aici. Au fost voci care mi-au cerut să-mi dau pantalonii jos.” După care continuă cearta imaginară cu Pițurcă, începută cu cîteva zile în urmă, în altă emisiune. Miercuri, 27 februarie, emisiunea Acces Direct abordează subiectul animalelor sălbatice ale fraților Cămătaru confiscate de către autorități, ocazie cu care CVT menționează că acţiunea organelor legii are ca miză ocuparea postului de procuror general al României. „Cînd eram mică, m-a muşcat şi pe mine o maimuţă, la poză”, i se confesează Simona Gherghe lui Vadim. “Şi eu te-aş fi muşcat. Eşti ca o leopardă”, i-a replicat acesta.

Miercuri, 27 februarie, hormonii lui Vadim sînt din nou în formă. Invitat la Un show păcătos, ca să numere homosexualii din Parlamentul României, CV Tudor o pipăie pe fese pe Ana Maria Mocanu, o penală aflată în internship pentru postul de asistentă TV. Joi, 28 februarie, Vadim revine în emisiunea lui Capatos, alături de Ioana Tufar, pentru a discuta despre probleme acesteia, dar nu înainte de a o pipăi, de data asta pe picioare, pe aceeași penală. Cuprins de extaz, Vadim bălmăjește ceva referitor la faptul că Florin Bogardo, soțul Stelei Enache, a fost închis de comuniști întrucît era homosexual, afirmație pe care Stela Enache o neagă vehement o zi mai tîrziu. Scandalul se stinge de la sine, ca o urmare firească a faptului că Vadim a cam pierdut nopțile pe la TV, excitat ca un adolescent cu coșuri pe față, pînă a ajuns la terapie intensivă. Măcar știm de la ce i se trage. Nu că le-ar păsa lui alde Capatos și Gherghe că au pe conștiință un tribun înduioșător de monden, care a dat în mintea panaramelor.

Publicat în Cațavencii, nr. 9(87), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint