Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Surse: Dragnea vrea să lase ordonanța de amnistie sub brad și să dea vina pe Moș Crăciun

Zoom Surse: Dragnea vrea să lase ordonanța de amnistie sub brad și să dea vina pe Moș Crăciun

Detalii abjecte ies la iveală despre planul liderului PSD. Potrivit unei surse căreia nu-i prea stă în fire să vorbească, Liviu Dragnea ar vrea să dea ordonanța de amnistie și grațiere chiar înainte de sărbători, s-o lase sub brad și să dea vina pe Moș Crăciun, profitând de faptul că Moșul oricum e bătrân și, în cazul unei răspunderi penale, nu va executa decât o treime din pedeapsă.

”Totul este bine pus la punct”, ne-a dezvăluit sursa noastră. ”Șerban Nicolae, Codrin și deputatul Mitralieră ar urma să-și pună niște nasuri roșii, de ren, să se-nhame la o sanie zburătoare și să-l tragă astfel pe Moș cu simpaticul atelaj plin de ordonanțe dubioase și de amenințări la adresa democrației.”

Potrivit aceleiași surse, pe post de Moș Crăciun ar trebui să apară chiar președintele PSD. El și-a pregătit deja un alibi, astfel încât să nu-l bănuiască nimeni că se află la originea ordonanței.

”La un moment dat, o să se ridice și-o să se scuze, spunând că iese puțin până afară. După nici cinci minute, Moș Crăciun o să apară încărcat cu daruri otrăvite, care pun în pericol statul de drept și parcursul european al României”, a mai spus sursa noastră, chiar înainte să plece la Sibiu, unde trebuia să ajungă pentru niște meditații la fizică.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100