Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sute de mii de depresivi, deprimați de vremea frumoasă de afară

Zoom Sute de mii de depresivi, deprimați de vremea frumoasă de afară

Potrivit medicilor de pe ambulanță, de la începutul vremii frumoase și pînă acum, peste 200 de mii de depresivi au sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a se plînge că apariția soarelui și creșterea ușoară a temperaturii îi deprimă groaznic și le tulbură grav orice dorință de a fi triști și de a muri.

“Am avut un emo de 18 ani care ne-a sunat și ne-a spus că îi vine să-și taie venele cînd vede ce vreme frumoasă e afară, apoi o satanistă gotică din Sighișoara ne-a spus că ea nu mai rezistă mult cu ghioceii ăștia care tot scot capul la suprafață și cu păsărelele care ciripesc voioase la geamul ei”, spune doctorul Marian Cuescu. “Nici nu putem face mare lucru pentru oamenii ăștia ca să-i ajutăm. Tot ce putem face e să mergem acasă la ei, să facem întuneric în cameră, să-i tăiem cu lama unde e cazul și să le repetăm în ureche că sînt niște mizerii, că nimeni nu-i iubește, nimeni nu-i înțelege, or să moară singuri etc.”

Se estimează că în România, în momentul de față, trăiesc aproximativ două milioane de emo înregistrați la Poliție, dar și alte patru milioane care trăiesc în habitatul lor natural sau în colecții private.

Publicat în Cațavencii, nr. 9(87), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint