Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Talpan susține că sigla și palmaresul Twitter aparțin Armatei, nu lui Elon Musk

Zoom Talpan susține că sigla și palmaresul Twitter aparțin Armatei, nu lui Elon Musk

Vești proaste pentru Elon Musk, după ce mai mulți generali români, printre care și celebrul Talpan, au declarat că sigla și palmaresul Twitter apațin, de fapt, Armatei. Mai mult chiar, Armata e singura instituție care poate să decidă cine are bifă albastră pe cunoscuta rețea de socializare.

„Acum aflu și eu că, de fapt, n-am cumpărat Twitter-ul, ci doar un drept de folosință care a expirat“, ne-a spus Elon Musk, vizibil confuz. „O să vorbesc cu avocații ca să vedem ce se poate face. Cred că o vreme o să folosim un alt nume, până se lămuresc lucrurile.“

Momentan, părerile sunt împărțite. O parte dintre utilizatori susțin că Twitter ar trebui să aparțină lui Elon Musk, pentru că el bagă bani. Există însă și voci care sunt de partea Twitter-ului Armatei. Potrivit lor, nu e normal ca o întreagă rețea de socializare să depindă de toanele unui singur om și să răspundă la comenzile lui. Armata a reușit deja să le atragă pe fostele mari glorii ale Twitter-ului, care l-au atacat în postările lor pe Elon Musk, criticând obiceiul lui prost de a se băga peste programatori.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint