Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tensiuni în PNL: Rareș Bogdan l-a împins cu umărul pe Ludovic Orban și l-a întrebat dacă e șmecher

Zoom Tensiuni în PNL: Rareș Bogdan l-a împins cu umărul pe Ludovic Orban și l-a întrebat dacă e șmecher

Schimb dur de replici între liderii PNL, după ce Rareș Bogdan l-a împins cu umărul pe Ludovic Orban și l-a întrebat de ce nu se uită pe unde merge. „Ce, mă, ești șmecher?”, a continuat Rareș Bogdan, ridicând mâna amenințător, doar ca să și-o treacă pe urmă prin cele trei fire de păr care i-au mai rămas pe una dintre tâmple.

În tot acest timp, Orban și-a scăpat senvișul pe jos, după care a ridicat mâinile speriat, ca să se apere de lovitura simulată a lui Rareș Bogdan.

„Dar nu te-am lovit, tu ai dat peste mine”, a îngăimat Ludovic Orban într-un târziu.

„Adică mă faci mincinos? Băi, slăbănogule, ai grijă ce zici. Tu nu te uiți la tine? De la ce ospătar șomer ai furat costumul ăsta? Fii atent, că acum îți cer o ciorbică de văcuță de nu te vezi!”, i-a răspuns fosta vedetă a postului Realitatea TV, potrivindu-și batistuța de la piept ca să nu-i sară din buzunar atunci când îi dă o palmă peste ceafă lui Orban.

La ora transmiterii acestei știri, liderii PNL s-au împăcat, Ludovic Orban cerându-și scuze în scris și printr-o înregistrare pe care a postat-o pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale