Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Teodosie îi avertizează pe români că pisicile de mare nu sunt pisici

Zoom Teodosie îi avertizează pe români că pisicile de mare nu sunt pisici

Arhiepiscopul Tomisului lovește din nou în speranțele românilor, pe care-i avertizează că pisicile de mare nu sunt pisici și că nu pot căpăta la fel de multe like-uri pe internet. Teodosie îi sfătuiește pe enoriași să caute o pisică autentică pe care s-o pozeze și s-o pună pe Facebook. „Pisicile de mare sunt niște ființe acvatice care doar din lăcomie au fost numite de oameni pisici, ca să aibă ei cât mai multe pisici pe care să le pună pe Internet. Dacă vreți să respectați postul pe care-l faceți pe Facebook, ar trebuie să puneți o pisică adevărată, cu blăniță și patru picioare, una din acele pisici care torc și te zgârie dacă vrei să le dai la o parte ca să te așezi tu în locul lor pe fotoliu“, a explicat Teodosie.

El a precizat că nici lupii de mare nu sunt lupi, ci doar niște oameni care cutreieră mările în lung și-n lat și aduc blugi contrafăcuți de la Istanbul. În plus, nici steaua de mare n-are fi o stea adevărată, ci o banală FCSB, a mai spus Teodosie, amintind că doar din lăcomie unii spun că FCSB e Steaua.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint