Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Teorie-șoc: Vulpița și Viorel au fost creați într-un laborator de armata chineză

Zoom Teorie-șoc: Vulpița și Viorel au fost creați într-un laborator de armata chineză

O nouă descoperire a oamenilor de știință din întreaga lume pune pe jar populația din România. Se pare că Vulpița și Viorel, vedetele de la Acces direct, n-au trecut la om de la lighioană într-o piață de vechituri din Vaslui, așa cum se credea inițial, ci au fost creați în laborator de armata chineză și eliberați în lume pentru a subjuga întreaga omenire prin conținut media îndobitocitor.

„Eu nu cred în epidemia de Vulpița și Viorel”, spune Marilena P. din orașul Buhuși. „Nu știu pe nimeni care să fi făcut Vulpița și Viorel. Ia mai terminați cu minciunile astea, nu v-ați săturat să ne prostiți pe față? Toată lumea știe că dacă Vulpița și Viorel chiar existau ar fi fost creați de Bill Gates ca să ne controleze mintea și gîndurile.”

Experții în sănătate ne sfătuiesc să purtăm în continuare o mască peste ochi în locurile publice ca să ne ferim de contaminarea accidentală cu Vulpița și Viorel, însă cea mai bun metodă rămîne în continuare deconectarea televizorului de la cablu și din priză și arderea lui într-un tomberon în fața blocului.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint