Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Terifiant: Un urs a coborât din pădure și a ocupat ultimul pat de ATI din Brașov

Zoom Terifiant: Un urs a coborât din pădure și a ocupat ultimul pat de ATI din Brașov

Scene de groază în orașul de la poalele Tâmpei, după ce un urs a intrat în orașul de la poalele acestui munte și a ocupat ultimul pat de terapie intensivă, ucigând, practic, un bolnav de COVID care putea fi tratat acolo. Medicii și asistentele n-au vrut să-l deranjeze pe fiorosul animal, așa că ursul și-a continuat nestingherit somnul la secția de terapie intensivă. „Pe la prânz i-am adus și de mâncare“, povestește doamna Claudia Ionescu, asistentă la Spitatul Județean Brașov. „I-a plăcut mâncarea de spital și chiar a mai cerut o porție. Sau cel puțin asta am înțeles eu după ce ursul i-a sfâșiat halatul colegei mele de tură, care s-a apropiat să-i ia temperatura.“

Medicii ridică din umeri și spun că în fața urșilor nu se pot apăra. Tot ce pot face e să aștepte ca ursul să plece singur.

„Din păcate, legea nu ne permite să facem nimic. Cerem, pe această cale, prim-ministrului să ne dea dreptul să intervenim și să-l putem externa pe urs atunci când e cazul“, a mai spus unul dintre medici, cu lacrimi în ochi.

La un caz similar de luna trecută, Jandarmeria a intervenit cu tranchilizante și l-a relocat pe urs de la ATI la secția de psihiatrie, unde animalul a vânat un coleg de salon care se credea căprioară.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint