Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

The Doors, adică Ușile

Zoom The Doors, adică Ușile

În toamna trecută, cocoțat pe meterezele partidului și plin de el ca Ludovic Orban de spirit antreprenorial, Rareș Bogdan dădea ordin poporului penelist: “Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD”.

Orice ușă însă, oricât de ferecată ar fi ea, nu poate rezista unui adevărat Houdini, cum e Mihai Chirica. Moș Crăciun intră pe horn, așa gras cum e, doar pentru că s-a calicit și nu i-a plătit lui Chirica un contract de consultanță. Altfel, intra ca omul pe ușă, fără să transpire atât și fără să mai audă că renii pariază la fiecare casă dacă dărâmă acoperișul sau rămâne înțepenit pe coș.

Poți să fereci ușile, poți să zidești ferestrele, poți să înfășori întreaga casă în folie ca valizele pe aeroport, nu te amăgi, Chirica o să găsească o cale să intre. Și e normal, dacă stai să te gândești, pentru unul care are ceva în ADN legat de case, de construcții, de imobiliar. Gândiți-vă că propriul copil a semnat să-și ia casă înainte de a fi în stare să strige la maică-sa că a făcut caca în pamperși. Micuțul a cumpărat o casă cu 250.000 de euro când avea doar 11 luni. Ăsta spirit antreprenorial, ăsta liberal! Liberal sugar, ceea ce Orban nu ar fi visat niciodată – el, pasionatul cărții de muncă la stat.

Discuția se duce mult în jurul “pesedistului” Chirica, uitându-se cu totul “dubiosul” Chirica și, mai mult, “tăticul” Chirica, posesorul multor proprietăți greu de justificat și al unui copil de-o precocitate aproape nelumească – explicabilă însă nu atât prin intervenție divină, cât prin coroborări de articole din Codul Penal.

Mihai Chirica a intrat în marea casă penelistă cu ușile ferecate fără să transpire. S-a trezit Rareș cu el în bucătăria partidului, iar toți ceilalți membri, în frunte cu Ludovic Orban, l-au poftit la masă pe cel care a sosit obosit din marea luptă dusă cu coruptul Dragnea.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  S-a trezit bogdanel cu ciuma rosie in buda si nu-n bucatarie cum sustineti dvs. Si nu cartierul din capitala vecinilor (BudaPesta) ci-n locul ala unde-si fac nevoile. Au de facut o gramada de nevoi ca doar s-au abtinut atata de era sa se constipe. Acum stau inghesuiti si din cand in cand schimba locul intre ei pentru a ajunge la tron. De hartie nu duc lipsa pt. ca inca n-a devenit toata ,,presa” online. Apoi se ,,spala pe maini” si sunt inlocuiti cu stangistii.
  La cati ciumati intra-n ,,partidul liberal” pe toate sparturile aparute de-a lungul vremii sigur ca la terminarea cincinalului tocmai inceput va fi motiv de dat vina pe infectarea in masa a ,,liberalilor”. Sa vezi atunci isterie nationala. Lume buluc indemnata pe toate canalele sa se intoarca la renumitele geci portocalii in speranta vindecarii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]