Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

TikTok Minitok

Zoom TikTok Minitok

Coreea de Sud a amendat aplicația TikTok cu 150.000 de euro pentru că vinde informațiile copiilor care o folosesc. Singura parte bună e că jumătate din informații oricum sînt inutilizabile pentru că conțin manele, provocări stupide și pe Dorian Popa.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost surprins făcînd surf în Hawaii cu trei kilograme de cremă de plajă pe față. Bine, probabil a făcut asta și ca să nu mai fie recunoscut de camera web a laptop-ului care obișnuiește să-l spioneze și să vîndă informațiile către Facebook.

Casa Albă susține că dovezile științifice n-ar trebui să stea în calea redeschiderii școlilor. Pînă la urmă, au dreptate. E foarte important pentru copii să meargă la școală și să ajungă oameni de știință, medici sau profesori și toată lumea să-i ignore cînd încearcă să avertizeze cu privire la un pericol iminent.

Zeci de mii de oameni protestează împotriva lui Putin în estul îndepărtat al Rusiei. Principalul lucru pe care se bazează este: „Sîntem deja în estul îndepărtat, unde să ne mai trimită?“.

O femeie din China a reușit să infecteze 70 de persoane mergînd cu liftul o singură dată. Corneliu Vadim Tudor a încercat să ne avertizeze cu privire la această situație periculoasă în celebrul său discurs: „Pitică nenorocită, uită-te la tine cum arăți, nici măcar liftul nu urcă cu tine“.

Rusia a trimis delfini dresați pe frontul din Siria. Momentan, eficiența lor a fost mică pentru că sînt blocați în apă și e greu să rogi de fiecare dată pe cineva să prindă soldați inamici, să-i duci pînă la apă și să-i arunci acolo în speranța că delfinii o să facă giumbușlucuri cu ei.

Poliția australiană s-a autosesizat că cineva ține o petrecere neautorizată după ce la KFC s-au comandat 20 de găleți de pui. Bine, fiind vorba de pui de la KFC, probabil și-ar fi dat seama oricum după strigătele disperate ale oamenilor care se repezeau cu rectul în flăcări către cea mai apropiată toaletă.

Președintele brazilian Bolsonaro a fost mușcat de o pasăre emu în timp ce stătea acasă în izolare, fiind bolnav de COVID-19. Din fericire, pasărea nu s-a îmbolnăvit pentru că purta mască.

Casa regală britanică a scos la vînzare un gin făcut din frunze culese din curtea Palatului Buckingham. În ritmul ăsta, din toamnă o să putem să ne bucurăm și de vișinată regală din vișine culese de prințul Charles cu mînuțele lui, de zacuscă regală și, nu în ultimul rînd, de ceai regal de mușețel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite