Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Țineți un Regin alimentar sănătos

Zoom Țineți un Regin alimentar sănătos

► Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital din cauza unor probleme la stomac. Vestea bună e că oricum nu intenționa să se ridice prea curînd de pe tron.

► Un român este bănuit că ar fi ucis o studentă japoneză, la Tokyo. Se pare că taximetristul ăsta a dus o luptă pe cinste cu victima lui, dacă a ajuns să o omoare tocmai la Tokyo. Ultimul taximetrist care a făcut asta reușise deja să termine treaba pînă în Băneasa.

► Papa Benedict al XVI-lea s-a retras în mod oficial din funcție, urmînd să agațe toiagul și cipilica definitiv în cui. În continuare nu se cunoaște adevăratul motiv pentru care Suveranul Pontif a ales să-și dea demisia, însă se zvonește că Papa ar fi vrut să facă un filmuleț Harlem Shake, iar funcția nu-i permitea.

► Italia se află în impas, după ce marii cîștigători ai alegerilor de săptămîna trecută sînt Beppe Grillo, un fost comic, și Silvio Berlusconi, un fost gigolo, adică doi clovni care împiedică formarea unui nou guvern. Potrivit analiștilor politici, situația ar putea fi soluționată într-un fel, dar bătăile cu frișcă sînt teoretic interzise în Parlament.

► Fostul președinte polonez Lech Walesa a declarat că deputații homosexuali ar trebui să stea mai în spate în Parlament, sau chiar în afara clădirii. Ghici cine a cîștigat Premiul Nobel pentru Pace, dar n-o să cîștige niciodată Premiul Nobel pentru Toleranță?

► Sute de persoane au manifestat la Caracas cerînd să afle adevărul despre starea de sănătate a lui Hugo Chávez, care nu a mai apărut în public de trei luni. E clar că sănătatea lui Chávez e cam șubredă: dacă s-ar fi simțit bine, sigur n-ar fi ratat ocazia să iasă la balcon și să ordone arestarea opozanților.

Publicat în Cațavencii, nr. 9(87), 2013

1 comentariu

  1. #1

    Chavez a murit ieri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint