Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Toate muzeele duc la Roma

Zoom Toate muzeele duc la Roma

Italienii profită de lipsa turiștilor pentru a-și vizita pentru prima oară muzeele fără să stea la cozi interminabile. De exemplu, foarte mulți italieni de rînd au redescoperit bucuria de a vedea gladiatori luptîndu-se în Colosseum și foarte curînd plănuiesc să răstignească din nou creștini.

Polițiștii francezi au protestat în stradă împotriva faptului că nu mai au voie să apuce suspecții de gît. Fiind francez, ar putea oricînd să-i apuce de baghetă, dar fiind polițiști, firește că nu s-au gîndit atît de departe.

Armata poloneză a invadat din greșeală un sat din Cehia după care și-a cerut scuze și a plecat. Asta nu se compară însă cu momentul ăla jenant în care armata germană a invadat din greșeală Polonia, după care n-a mai plecat.

Donald Trump îi amenință cu sancțiuni pe membrii Curții Penale Internaționale de la Haga, în cazul în care aceștia vor ancheta militari americani fără să se consulte cu Statele Unite. Să fim serioși, e o amenințare, așa, de ochii lumii. Cînd au comis vreodată militarii americani lucruri nasoale în afara granițelor țării lor? Teo Peter.

O companie producătoare de alcool din Australia și-a retras ginul de pe piață după ce și-a dat seama că a îmbuteliat din greșeală dezinfectant pentru mîini. Dacă s-ar fi întîmplat asta în România, nu doar că nu se retrăgea nimic de pe piață, dar produsului i se creștea prețul la raft și era prezentat drept „Mona Esență Tare“ pentru bărbați adevărați.

Protestatarii antirasism din Paris au scandat lozinci antisemite. Acuma, nu poți să le ai pe toate, nu? Trebuie și oamenii ăia să calce pe bec cumva, nu? Plus că după aia riscau să fie asociați cu organizația teroristă ANTIFA.

Doctorii i-au scos un pește din rect unui bărbat din China, care a zis că s-a așezat din greșeală pe el. Pe liliac și pe pangolin i-au lăsat însă în continuare în el.

Un porc mistreț i-a mîncat tema unui băiat israelian. Probabil era o temă foarte gustoasă la mate, care conținea multe rădăcini pătrate numai bune de scurmat.

Bill Gates neagă că vrea să microcipeze pe cineva, în schimb confirmă că susține vaccinarea în țările sărace. Pare fix ceva ce-ar zice cineva care conduce oculta mondială. Pleacă, băi, Bill Gates, de aici, nu ne iei tu nouă temperatura!

Doi deținuți dintr-o închisoare italiană au evadat, dar au lăsat în urmă un bilet că se întorc în 15 zile pentru că au o treabă acasă cu copiii. În mod amuzant, probabil asta ar fi scris și Cristi Borcea dacă ar fi evadat vreodată, dar treaba lui cu copiii ar fi fost să facă unii noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]

Ultimele articole