Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 103 alți copii ai lui Cristi Borcea de care nu știai

Zoom Top 103 alți copii ai lui Cristi Borcea de care nu știai

Ai auzit probabil că Borcea i-a făcut un copil lui Pelinel. Știai însă că fostul oficial de la Dinamo nu e la prima ispravă de genul ăsta? Uite o listă cu alți 103 copii nelegitimi ai lui Borcea pe care autoritățile încearcă să ți-i ascundă!

Luke Skywalker – Conceput, cu Forța, cu regina Amigdala, în timp ce Cristi Borcea era încarcerat pe planeta-penitenciar Dagobah, pentru c-a fost prins vînzînd adidași contrafăcuți, Luke nu și-a cunoscut niciodată tatăl, pînă în momentul în care și-a cunoscut tatăl și a început să nege sistematic că-și cunoaște tatăl. În ciudat faptului că Borcea a încercat de-a lungul anilor să dreagă relația cu fiul său, oferindu-i bilete la peluză la toate meciurile lui Dinamo, antipatia dintre Luke și Cristi Borcea a devenit atît de puternică încît, la un moment dat, Luke ar fi declarat: “Să mi se usuce mîna și să fac puroi dacă Cristi Borcea e taică-miu”.

Barack Obama – Conceput în mod straniu cu o femeie albă, după un cantonament prelungit al lui Dinamo la Chișineu-Criș, Barack Obama a devenit peste ani președintele Statelor Unite ale Americii și cel mai puternic om din lume, însă n-a uitat niciodată de unde a plecat, folosind și acum cărți de vizită pe care scrie “Barack Hussein Obama, președintele Statelor Unite ale Americii și rodul iubirii lui Cristi Borcea”. Spre deosebire de relația cu ceilalți copii ai săi, Cristi Borcea a păstrat o relație strînsă cu Barack, vizitîndu-l deseori în America ca să tragă mercur împreună și să meargă la păcănele. Probabil cea mai importantă dovadă a apropierii dintre președintele american și Cristi Borcea e însă faptul că firma lui Borcea, Crimbo Gas SRL, a realizat toată instalația de gaz de la Casa Albă.

Cei 101 dalmațieni – Roadele iubirii năvalnice dintre Cristi Borcea și o frumoasă femelă din rasa dalmațian, Perdita Costescu, cei 101 dalmațieni au fost crescuți într-un mediu idilic, aproape de desene animate, fiind cunoscută slăbiciunea lui Borcea pentru cîini, fie ei roșii sau nu. Chiar dacă la momentul respectiv era implicat într-o altă relație cu o altă femeie, Cristi Borcea a ajutat-o financiar pe Perdita atunci cînd soțul ei a fost lovit de o mașină pe DN1, în dreptul localității Ciolpani. De asemenea, în 2012, fostul oficial al lui Dinamo l-a ajutat pe Mario, unul dintre dalmațieni, să-și depășească problemele cu alcoolul și papucii, finanțîndu-i studiile în străinătate și găsindu-i un post de expert în social media la o companie din Miami.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale