Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 11 lucruri mult mai înspăimîntătoare decît Sfîrşitul Lumii

Zoom Top 11 lucruri mult mai înspăimîntătoare decît Sfîrşitul Lumii

De cîţiva ani adorăm să ne hîrjonim invocînd Sfîrşitul Lumii, apocalipsa maiaşă şi alte dezastre apocaliptice. E adevărat, nu e vina noastră, e vina sistemului. Totuşi, am ajuns să vorbim atît de des despre Apocalipsă încît sînt convins că foarte mulţi oameni care făceau mişto de ea, la început, acum cred sincer şi se aşteaptă ca mîine să fie violaţi de draci în flăcări, care coboară din meteoriţi, provocînd un cutremur. Dacă chiar credeţi în asta poate că apocalipsa v-ar face un bine. Dacă nu, nu uitaţi că există şi lucruri plauzibile, mult mai de speriat, pe lumea asta, decît apocalipsa. De exemplu:

1. Ideea că Ion Iliescu ar putea să călătorească înapoi în timp pentru a modifica istoria după bunul plac.

2. Un nou sezon din “Trăzniţii”.

3. Certitudinea că Oana Zăvoranu e nemuritoare şi nu poate fi ucisă. Nici prin sinucidere, nici cu foc, nici cu un harpon în inimă, nici cu usturoi şi apă sfinţită.

4. Faptul că după exluderea UDMR de la guvernare, ungurii din Transilvania ar putea să se unească pentru a forma un super-robot format în întregime din unguri.

5. Horia Brenciu

6. Ipoteza plauzibilă ca, prin tehnologii genetice ultra-avansate, Horia Brenciu şi Radu Banciu să se cupleze şi să aibă un copil împreună.

7. Gîndul că pînă faceţi copii, şi copiii voştri ajung la şcoală, ministrul Educaţiei şi Cercetării o să fie Gigi Becali.

8. Gîndul că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, cîinii maidanezi şi porumbeii maidanezi vor începe să se împerecheze, dînd naştere unor creaturi hibride cu aripi, care muşcă trecătorii din zbor, fac rahaţi de 3 kile pe parbriz şi urmăresc maşinile, lătrînd, pînă cînd acestea intră într-un tunel.

9. Sulfina Barbu în furou, după ce a luat un flacon de Viagra.

10. Să fii prins în beciul unei case bîntuite, noaptea, înconjurat de manechine de plastic care atîrnă din cîrlige prinse de tavan. La un moment dat să vezi o fantomă venind spre tine şi urlînd în gura mare că l-a văzut pe Cristi Danileţ venind.

11. Manele cu mesaje subliminale care îţi spală creierul în timp ce dormi şi te îndeamnă să fii cocalar… A stai… asta există deja. Se cheamă ce e la radio.

1 comentariu

  1. #1

    Nope, e „decat” judecator.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint