Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 axiome de Facebook

Zoom Top 3 axiome de Facebook

Să fii un om lipsit de ocupație care stă toată ziua pe net îți aduce uneori beneficii. De exemplu, începi să vezi Facebook-ul mai mult ca pe o matrice comunicațională și mai puțin ca pe o rețea de socializare. Probabil că unii dintre voi sînteți tulburați de cît de în serios iau unii oameni acest hi5 pe steroizi, dar toată pierderea de timp a scos la iveală niște teorii exhaustive.

1)Inteligența unui om este invers proporțională cu numărul de game request-uri trimise – Cu noscută și sub numele popular de „Nu mă  mai spama cu invitații la candy crush, idiotule“. Din această axiomă derivă mai multe subteorii care leagă obscuritatea jocului de inteligență. De exemplu, dacă cineva te invită la candy crush sau farmville, e destul de banal și nu poți să spui decît că-i o victimă nevinovată a trend-ului. În schimb, dacă același om te-ar invita la mysteries of the candy jewels ai ști că e o maimuță care caută în mod activ jocuri de complexitatea unui puzzle dintr-un ou Kinder. Excepția de la regulă o constituie în mod evident părinții și bunicii, care joacă prostiile astea pentru că sînt niște victime neștiutoare. E ca și cum părinții tăi ar fi dependenți de droguri fără să-și dea seama. Nici nu poți să le zici că fac ceva greșit, dar nici nu poți să le strici bucuria.

2)Cu cît mai multe trebuie să faci pentru un concurs online, cu atît mai mizer e premiul – Dacă un concurs banal pe Facebook îți cere să dai share public, să-ți schimbi poza de profil, să-ți spamezi toți prietenii și să-ți tatuezi pe frunte logo-ul, înseamnă că ai toate șansele să cîștigi un set de căni al unui brand de laxative. Cît despre celebrele pagini în care doar trebuie să te înscrii și primești automat un iPhone, ai mai multe șanse să cîștigi un iPhone dacă dai cu mătura după închidere în Club Control. Dacă aveți vreun prieten care are impresia că o să cîștige un iPhone stînd pe Facebook și dînd share unui event, vă rugăm să aveți grijă de el și să-i închideți gura cînd plouă, că s-ar putea să se înece.

3)Teorema pozei de profil – Enunțată pur matematic, teorema sună așa: adevăratul aspect al unei persoane este diferența dintre poza de profil și o poză în care e tăguit, împărțit la numărul de poze. Astfel, dacă o gagică e ridicol de bună într-o poză de profil și pare o grasă în pozele tăguite, diferența ar fi de cel puțin 6 puncte. Dacă mai adaugi că are și foarte puține poze, înseamnă că are ce ascunde, deci nota reală scade pe undeva pe la 1,25.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint