Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 cauze ale decesului în România

Zoom Top 3 cauze ale decesului în România

Ați putea crede că, trăind în România, principalele cauze ale decesului în rîndul populației sînt accidentul de mașină, bolile incurabile sau înecatul cu un mic la un concurs de mîncat mici. În realitate, cauzele sînt mult mai perfide.

1) Curentul – Temut încă din antichitate, cînd strămoșii noștri daci purtau căciulă, varză în urechi și șosete de lînă chiar și atunci cînd mergeau să se culce, curentul a făcut ravagii, de-a lungul timpului, în România. Se estimează că, în timpul marii epidemii de ciumă din 1347, peste două milioane de persoane au murit. Trei de ciumă și restul din cauza curentului provocat de oamenii panicați care fugeau pe străzi. Aproape șapte secole mai tîrziu, curentul continuă să fie principala cauză de mortalitate în România. Oamenii refuză să-și vaccineze copiii împotriva curentului pentru că nu există un vaccin împotriva curentului, iar arhitectura modernă bazată pe clădiri tot mai mari și geamuri tot mai deschise favorizează perpetuarea asasinului tăcut.

2) Dușul – La fel ca și hidrogenul din aer, combinația de apă caldă și săpun sau gel de duș otrăvește încet pielea, slăbind organismul și făcîndu-l vulnerabil la tot felul de pericole externe, ca de exemplu curentul. Dacă după duș mai aplicăm și deodorant, sentința la moarte e deja completată, ștampilată și înaintată în două exemplare. Igiena e o invenție a conspirației oculte masono-sioniste care urmărește înrobirea populației Pămîntului prin distrugerea sănătății. În realitate, nici un român nu are nevoie de igienă, pentru că, spre deosebire de alte nații, noi nu sîntem fățarnici, noi putem să ne acceptăm unii pe alții așa cum sîntem cu adevărat: mirosind a ceapă și a picioare împuțite.

 3) Deochiul – Probabil cea mai înspăimîntătoare cauză a morții, deochiul e imprevizibil. Poate lovi oricînd și oricine: copii, bătrîni, militari în termen. E de ajuns să nu dai mai departe un e-mail care zice că faci buba neagră dacă nu-l distribui la minimum zece persoane, să nu porți ceva roșu sau să te juri pe ochii tăi, pe familia ta și pe copilași și să nu te ții de cuvînt. Ce urmează e atît de îngrozitor încît nici nu poate fi descris în cuvinte, iar sfîrșitul e de fiecare dată același: prăbușit din senin, cu limba atîrnînd de-un cot și cu două X-uri în locul ochilor, în timp ce un lăutar sentimental cîntă duios la vioară.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Şi 4) Superstițiile.

  2. #2

    o pitipoanca a dat rtab-ul in judecata ca soferul nu a vrut sa inchida geamurile in iulie la 40 de grade , de a tras-o curentul si a ramas gravida, concluzia vata din urechi nu e suficienta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint