Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 cei mai plictisitori oameni

Zoom Top 3 cei mai plictisitori oameni

Știți momentul ăla în care cineva îți povestește banalități și platitudini, iar tu îți dorești doar să ai o cărămidă în buzunar și să te faci knock-out singur ca să nu-l mai asculți? Oamenii plictisitori fac parte din viața oricui și nu avem ce facem Dacă nu ai un om plictisitor în viața ta înseamnă că tu ești ăla. Ceea ce e foarte OK, pentru că nu are cine să te plictisească pe tine cum plictisești tu pe alții. Dar haideți să-i arătăm cu degetul pe acești cetățeni, într-un foarte controversat Top 3.

1)Oamenii care vor să-ți povestească ce au visat aseară – De fiecare dată cînd cineva începe o propoziție cu „Să vezi ce vis ciudat am avut aseară“, reflexul oricărui om normal e să alerge trei kilometri în orice direcție. Am prefera să ascultăm un album al lui Tudor Chirilă decît să auzim o poveste complet lipsită de început, cuprins, încheiere și – cel mai important – SENS. Nu interesează pe nimeni cum ai stat tu de  vorbă cu un prun, care apoi s-a transformat în profa ta de religie dintr-a opta și te-a obligat să mănînci o salată de cărăbuși. Mai enervant este că acești idioți uită povestea în timp ce o povestesc, pentru că visele sînt făcute să le uiți aproape imediat după ce te-ai trezit, ca să nu o iei razna. Oricum, orice vis ai avea, Freud a tras deja concluzia de mult timp: în subconștient, vrei să faci sex cu mama ta.

2)Oamenii din Buzău – Știu că oamenii din Buzău or să se supere pe noi la faza asta, dar sincer, voi ăștia, nebuzoieni, ați cunoscut vreodată un om din Buzău despre care să puteți zice că e extraordinar de mișto? Bineînțeles că nu. Sigur, majoritatea sînt niște oameni foarte OK, muncitori și amabili, dar foarte plictisitori. Bordea spunea că Buzăul e un oraș de moldoveni care au obosit în drum spre București și s-au oprit la 150 de kilometri de el. Propunem ca sloganul oficial al Buzăului să fie unul neutru, la fel ca și orașul: „Buzău – nici de bine, nici de rău“.

3)Contabilii – Uite o provocare. Stai de vorbă cu contabilul tău timp de cinci minute fără să caști. O să vezi că nu poți. O să simți o îngreunare ușoară a pleoapelor și n-o să-ți poți explica de ce. Desigur, am putea să-i scuzăm pentru că profesia lor e una plictisitoare în sine, dar nu e chiar așa de simplu. Ați crede că contabilii devin plictisitori pentru că sînt contabili, dar de fapt oamenii plictisitori devin contabili pentru că sînt plictisitori.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint