Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 cele mai elaborate farse de 1 aprilie

Zoom Top 3 cele mai elaborate farse de 1 aprilie

Ai lipsit de pe Internet săptămîna asta și nu știi ce glume proaste s-au dat? Ani la rînd ai devorat farsele nebune ale lui Buzdugan și ghidușiile lui Jugaru Shukaru, dar în ultima vreme simți c-ai pierdut contactul cu ce se mai poartă? Ești o instituție a statului și ai rămas în pană de idei “funny” de postat pe Facebook? Iată trei farse pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

1) Viorica Dăncilă – În cartea ei autobiografică, Trei ani în Viorica, Greta Niculescu, actriță la teatrul de comedie din Piatra Neamț, mărturisește că Viorica e, de fapt, o farsă dusă mult prea departe. “Totul a început de 1 aprilie acum cîțiva ani, cînd am pierdut un pariu cu cineva la o petrecere. Așa am ajuns să inventez un personaj complet nerealist ca exprimare și comportament, care să iasă în evidență prin coafura de nuntă și umorul involuntar”, spune actrița care a dat viață personajului Viorică Dăncilă în ultimii trei ani. “Am vrut să vedem cît de departe merge gluma, dar am fost nevoiți să ne oprim după ce-am văzut că doamna Viorica a ajuns prim-ministru și nimeni nu pare să aibă nici o intenție s-o dea jos vreodată.”

2) Simularea la Bac – În loc să rezolve subiectul de la simularea de Bac, un elev a anunțat că va lucra în următorii 10-15 ani într-o șaormerie, în semn de protest față de calitatea slabă a sistemului de învățămînt din România. “Pentru că nimeni n-avea curajul să vorbească despre problemele din sistem și despre faptul că școala scoate analfabeți funcțional pe bandă rulantă, care nu sînt pregătiți pentru piața muncii, am hotărît să mă alătur mișcării #lipiagoală și să muncesc zece ani pe salariul minim pe economie, pentru a demonstra cît de slab e sistemul educațional din România”, spune Alin Păduraru, elev în clasa a XII-a la un liceu din Târgoviște. “Vă asigur că e în totalitate alegerea mea să lucrez la șaormerie și că totul e doar un protest, pentru că în realitate aveam oferte foarte tentante de la McDonald’s și de la două spălătorii auto.”

3) Armata obligatorie – Ministerul Apărării Naționale a anunțat, pe contul oficial de Facebook, că serviciul militar în România ar putea redeveni obligatoriu în curînd. Postarea a fost apoi redistribuită și de președintele rus Vladimir Putin, care a ținut să precizeze: “Mi-a plăcut foarte mult această informație. Unii zic că ar fi o glumă. Nu văd de ce unii zic că e o glumă, nu mi se pare nimic exagerat”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint