Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 cele mai oribile lucruri de la televizor

Zoom Top 3 cele mai oribile lucruri de la televizor

Deși la citirea acestui titlu v-ați aștepta cu toții să vorbim de Măruță, Antena 3 și Radu Banciu, n-o s-o facem. Ar fi mult prea la îndemînă, pentru că oricine își dă seama că Acces Direct e un cancer al televiziunii. În schimb, vom vorbi de emisiunile aparent inofensive, chiar distractive, dar care au în subtext o idioțenie molipsitoare, emisiunile pe care dacă le vezi, devii prost fără să-ți dai seama.

1)Killer Karaoke – Dacă nu ați văzut această emisiune, trebuie să o urmăriți neapărat, măcar o dată cel puțin, ca pe un experiment masochist. Nicăieri în televiziune nu puteți observa cum demnitatea umană este mai non-șalant și mai cu veselie aruncată la gunoi. Pentru un premiu modic, participanții la acest concurs trebuie să cînte o melodie în timp ce sînt torturați fizic cu șocuri electrice sau traumatizați psihic cu scufundări în bazine cu apă rece și șerpi. Dacă în timp ce un om te lovește în față cu o caractiță tu mai ai puterea să cînți „Pokerface“ de la Lady Gaga, înseamnă că e ceva fundamental greșit în ființa ta. La toată treaba asta îl mai adăugăm pe deasupra și pe Ștefan Stan, o ființă atît de scîrboasă încît îl face și pe Bănică să pară simpatic.

2)Mireasa pentru fiul meu – Pentru cine nu știe, Mireasă pentru fiul meu e acea emisiune pe care Antena 1 o folosește ca să umple orele
moarte de amiază, cînd la televizor nu se uită nimeni în afară de casnice și coafeze. Deși rulează pe post de cîțiva ani buni și are minimum 10 ore de emisie pe săptămînă, personal, n-am reușit să înțeleg care naiba e scopul sau care sunt regulile concursului. Singura chestie care este destul de clară e că emisiunea e plină de scăpări oedipiene. Să fii un om în toată firea și să participi la un concurs la care maică-ta îți dă girul să iei o femeie de nevastă e greșit din toate punctele de vedere.

3)Fii pe fază – Postul Prima TV intră a doua oară în topul ăsta pentru o emisiune care reușește ceva ce nu credeam posibil. Fii pe fază e prima emisiune de cultură generală pentru oameni proști. Spre deosebire de alte show-uri similare unde concurentul trebuie să caute răspunsul la întrebare în bagajul lor de cunoștințe, aici răspunsurile sînt date înainte de întrebare ca apoi să cîștige doar ăla care a reținut cele mai multe detalii. Ar trebui pus la egalitate cu Te pui cu blondele, dar cumva reușește să fie sub ca și nivel de inteligență.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint