Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 complimente pe care poți să i le faci unei femei fără să pari un prădător sexual

Zoom Top 3 complimente pe care poți să i le faci unei femei fără să pari un prădător sexual

În climatul corporatist modern, relațiile la locul de muncă sînt inevitabile. Totuși, asta nu înseamnă că e OK să te porți cu colegele tale ca un șef de șantier în pauza de masă. Încearcă să le faci să se simtă deosebite ca femei și ca ființe umane, dar mai ales evită să le trimiți cópii xerox după fundul și organele tale genitale, pentru că genul ăsta de inițiative sînt mai mereu înțelese greșit.

1) Fă un comentariu neutru, bazat pe avantajele fizice ale femeilor dovedite științific – De exemplu: “Știu că sîntem colegi de birou și aluziile sexuale nu-și au locul, dar vreau să-ți remarc capacitatea superioară de a distinge nuanțele culorilor”. Femeilor le place să fie flatate, fiind universal acceptat faptul că vederea superioară le permite să identifice culori ale spectrului invizibile pentru ochiul bărbătesc, precum “ocru”, “fuchsia”, “oliv”, “roșu de Burgundia” sau “cobalt”. Ca bărbat, să recunoști că ești handicapat cromatic și că ai nevoie de ajutor din partea unei femeie pricepute e cel mai mare compliment pe care poți să-l faci.

2) Remarcă-i frumusețea, inteligența și integritatea morală în raport cu celelalte femei din birou, care sînt toate niște “moldovence pitice, strîmbe și cu nasul mare, care poartă numai genți fake și se gudură pe lîngă toți săracii cu Mégane în leasing” – Pentru femei e foarte important să se bucure pe interior, acolo unde își țin adevărata frumusețe, și, deși nu le place să judece pe nimeni, să știe că sînt mai bune decît toate pițipoancele din jurul lor. Ele știu asta deja, dar cavalerește e să le readuci aminte periodic, ca să nu existe nici o urmă de îndoială.

3) Nu-i irosi timpul cu replici răsuflate de agățat – Flirtează cu ea fără să-i jignești inteligența. De exemplu, în loc de “Hey, pisi, arăți ca un înger căzut din rai”, folosește mult mai politicosul “Stimată colegă, arăți la fel de profesionist ca Emil Boc după ce a căzut de la înălțime în emisiunea lui Andrei Gheorghe”. În loc de “Nu te dor picioarele? Pentru că mi-ai alergat prin minte toată ziua”, folosește “Nu te dor picioarele? Pe mine mă dor c-am fost la maraton, sînt vegan, merg pe bicicletă și nu am televizor acasă”. În fine, în loc de “Taică-tu e pictor? Că ești operă de artă”, folosește “Tatăl tău e cumva artist? Pentru că artiștii sînt foarte prost plătiți, la fel ca mine”.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Astia/astea din sud/vest chiar au o frustrare legata de frumusetea moldovencelor, in comparatie cu insipidele lor…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint