Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 consecințe neașteptate ale epidemiei de coronavirus

Zoom Top 3 consecințe neașteptate ale epidemiei de coronavirus

Ți-e teamă că epidemia de coronavirus bate la ușă și nu ești îmbrăcat să-i deschizi? În valul de informații contradictorii despre subiect nu mai știi exact ce e adevărat și ce e fals? Ți-ai făcut provizii de hîrtie igienică și dacă vine sfîrșitul lumii, și dacă nu vine? Iată trei informații complet adevărate care s-ar putea să te ajute, dar cel mai probabil n-o să facă asta.

1) Fostul internațional român Florin Radu Răducioiu este suspect de coronavirus după ce s-a descoperită recent o înregistrare video cu el vorbind în italiană acum 25 de ani, imediat după ce se transferase la Bari și uitase să vorbească românește. Contactat telefonic, Răducioiu se jură că n-a fost în viața lui în Italia, ba din contra, se delimitează vehement de italieni: “Non ho alcun legame con questi cazzi e non voglio avere nulla in comune con loro”, a declarat Răducioiu într-o română impecabilă în timp ce devora o porție de paste alla matriciana cu multă ciabatta.

2) Trei români diagnosticați cu roșu în gît, în timpul unei croaziere pe vaporașul din parcul IOR, au fost anunțați că vor trebui să stea în carantină o lună, pe vaporaș, timp în care nava va fi ancorată în largul Insulei Pensionarilor. “N-o să ne fie ușor, mai ales că se vede și blocul nostru de-aici de pe navă”, au declarat cei trei suspecți de coronavirus. “Din fericire, sînt foarte mulți pensionari inimoși care vin să arunce pîine și pufuleți la lișițe, pescăruși și lebede, deci nu e nici o șansă să murim de foame.”

3) Medicii avertizează că filtrele de Instagram nu apără împotriva virușilor – Chiar dacă foarte mulți români au început să poarte filtre de Instagram pe față și pe stradă sau în mijloacele de transport în comun, specialiștii spun că acestea n-au nici un efect. “E amuzant să vezi o pisică-ursuleț-câine cu curcubeie care ies din nas, dar din păcate protecția e minimă. Ce trebuie să faceți este purtați aparate de purificat aerul în dreptul nasului. Apără și de poluare, și de viruși.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale