Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 hotărîri pentru 2019

Zoom Top 3 hotărîri pentru 2019

Te-ai pregătit să-ți schimbi viața în 2019? O să reușești să faci toate chestiile alea pentru care n-ai avut timp în 2018? O să faci, în sfîrșit, ordine în balcon? O să călătorești mai mult? O să mergi mai mult la sală? Lasă prostiile și apucă-te de lucrurile cu adevărat importante.

1) Să încetezi să le mai spui oamenilor că te-ai lăsat de fumat – Am înțeles că hotărîrea ta din 2018 a fost să te lași de fumat, Marius, și chiar ai făcut-o. Dar sîntem în 2019. Nimănui nu-i mai pasă. Nimănui nu i-a păsat nici atunci, dar te-au lăsat în pace, pentru că nu-i frumos să te caci în sănătatea omului. Chiar dacă ieșeai cu ei la fumat mai des decît înainte, doar ca să le spui ce bine e fără fumat. Chiar dacă veneai cu sulul de analize la subraț, doar ca să le arăți ce sănătos ești. S-a terminat. Ai o respirație care miroase mult mai bine, bravo ție. O să mori sănătos, bravo ție. Nu mai răcești atît de des, bravo ție. Acum găsește-ți alt hobby și lasă oamenii în pace. De exemplu, poți să te apuci de fumat.

2) Să înveți o limbă străină adevărată – Nu, Cornelia, latina nu se pune ca limbă străină. Iar cuvintele alea în rusă pe care ți le amintești din gimnaziu sînt irelevante, cu excepția situației triste în care rușii se hotărăsc ca următoarea țintă după Crimeea să fie Buzăul. Învață o limbă de circulație internațională – de exemplu, chineza. Pe bune, cît de greu poate să fie să înveți niște chineză? Sînt minimum 1,3 miliarde de chinezi care vorbesc chineza la perfecție, ești mai proastă decît ei, Cornelia? Zi, ești? Pune mîna și învață, Cornelia, să faci ceva cu viața ta. Oricum nu te ia nici un bărbat cu alea opt pisici pe care le ții în casă, dar dacă înveți chineza măcar ai o șansă în plus.

3) Să fii un om mai bun – Asta presupune un lucru foarte important, Ștefan: să renunți la prostiile alea filozofice și religioase și să admiți că un singur lucru te poate face mai bun, iar acel lucru este să fii născut în zodia Leu. Doar zodia Leu îți poate garanta succesul în viață, bani, sănătate și toate celelalte chestii cu adevărat importante. Deci în momentul ăsta ai două variante. Prima ar fi să recunoști că nu o să fii niciodată născut în zodia Leu, deci n-ai cum să ajungi un om mai bun. Al doilea lucru e să-ți iei destinul în propriile mîini și să-ți schimbi data nașterii ca să poți să spui la lume că ești născut în zodia Leu. Crezi că ai ce-ți trebuie ca să faci asta, Ștefan, sau o să rămîi un ratat tot restul vieții?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100