Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 indicii că s-ar putea să fii psihopat

Zoom Top 3 indicii că s-ar putea să fii psihopat

Ți s-a întîmplat uneori să te uiți în oglindă și să nu te recunoști pentru că aia nu era oglindă, ăla era un televizor? Gîndurile nefirești nu te lasă noaptea să dormi, mai ales gîndul că ROBOR-ul a crescut nefiresc de mult? Atunci sînt mari șanse ca problema ta să fie că ești psihopat.

1) Îți place să-ți faci rău zilnic – Dar rău adevărat, nu rău din ăla de fătălăi care se taie cu lama sau se biciuiesc pe spate cu sîrmă ghimpată muiată în oțet. Vorbesc de rău din ăla nasol, dureros și dezolant, pe care ți-l faci doar inhalînd fum de bunăvoie, bînd apă neagră cu tone de zahăr dizolvat în ea, înfundîndu-ți arterele cu slănină, distrugîndu-ți spatele cocoșat peste birou, privîndu-te singur de somn și distrugîndu-ți ultima brumă de creier uitîndu-te la ecrane luminoase. Genul ăla de rău. Dacă îți faci asta în fiecare zi e foarte posibil să fii psihopat.

2) Ți se pare că auzi voci care vin din diferite obiecte casnice, mai ales cînd sînt pornite? – Dar nu doar voci, ci conversații întregi? Certuri, drame, telenovele, rîsete isterice? Persoane invizibile te îndeamnă să scapi de constipație și să-ți pui salariul la treabă? Oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodată fac dragoste în sufrageria ta, se bat la tine în cap, apoi se împacă și mănîncă ciorbă împreună? Raluca se ceartă iar cu maică-sa fiindcă a venit mirosind a țigări? Maică-sa urlă după Rex că i-a furat chiloții? Andreea Esca are accente de bormașină? Atunci e foarte posibil să fii psihopat. Sau blocul tău are pereți foarte subțiri prin care se aude tot de la vecini. Dar că ești psihopat e mult mai plauzibil.

3) Ai impresia că țara e condusă de un grup de oameni care îți vor răul, dar în același timp ar face orice ca să se îmbogățească de pe urma ta? Sentimentul e tot mai acut în ultima vreme? Îi vezi peste tot cum te urmăresc din mașinile lor scumpe și de-abia așteaptă să te ardă? Îi vezi la televizor? Citești despre ei în ziare? Odată l-ai văzut pe unul urmărindu-te pe stradă, te-ai întors brusc și l-ai prins cu mîna în buzunarul tău, dar atunci el a zîmbit, și-a aranjat nodul la cravată și ți-a zis că nu-i ce pare, e doar un împrumut și e pentru binele țării? Dacă da, atunci ai mari șanse să fii psihopat. Absolut toți oamenii din fruntea țării sînt acolo ca să te reprezinte în mod democratic și nu ar face nimic care să te supere, deci cu siguranță totul e doar în capul tău.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    O imagine veridica a halului in care am ajuns…

  2. #2

    Ce bine ma descrieti, parca ma stiti de undeva!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint