Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 indicii că srilankezii de la tine din sat vor să-ți fure țara

Zoom Top 3 indicii că srilankezii de la tine din sat vor să-ți fure țara

Ești un locuitor cu frică de Dumnezeu al României și te temi că vin străinii să ne fure țara? Nu ești sigur ce e un srilankez, dar s-ar putea să ai unii la tine în sat și asta te neliniștește? Popa și primarul ți-au zis că e de rău? Ți-e frică să mai cumperi pîine? Cel mai probabil ai toate motivele să te temi de srilankezi Și uite de ce.

1) Te salută mereu și îți zîmbesc – E primul indiciu că nu sînt normali și plănuiesc ceva subversiv care să atace siguranța statului și a satului. Ce om normal ar saluta cînd te întîlnește pe stradă, mai ales dacă traversezi pe partea cealaltă a drumului? Ce ins sănătos ar zîmbi cînd dai nas în nas cu el, dimineața la prima oră? Oamenii ăștia sînt niște perverși și niște dezaxați care vor să-și impună optimismul și obiceiurile lor păgîne, și e datoria noastră strămoșească să-i oprim. Nu e nimic de zîmbit aici și nimic de salutat. Noi sîntem daci.

2) Muncesc – Una e să vii de la tine din țara ta și să tai frunze la cîini ca un vagabond, și alta e să vii și să mai și muncești. Păi, cu ce drept vii tu, măi, băiatule, la mine să muncești? Cine ți-a dat ție voie să muncești? Pe cine vrei să impresionezi? Vrei să pornești scandal, zîzanie, gîlceavă? Țara asta a supraviețuit sute de ani fentînd munca pe cît posibil și acum vii tu cu foamea ta în gît și cu dorința ta de afirmare să ne strici socotelile? Cine vrea să muncească, să muncească la el acasă, nu pe stradă, unde pot să-l vadă copiii.

3) Spun că nu vor să-ți fure țara – E fix genul de lucru pe care l-ar spune cineva care vrea să-ți fure țara ca să te oblige să-ți lași garda jos. Dacă nu vor să ne fure țara ce caută aici? Oamenii nu merg de bunăvoie în alte țări, doar dacă au interes. Uită-te, de exemplu, la noi în Spania, sau Italia, sau Anglia. Și cît timp mai au de gînd să tragă de scuza jalnică cu brutăria? De unde știm noi că fac într-adevăr pîine și nu fac bombe calorice delicioase din cocă? De unde știm noi că plămădesc cozonaci și nu conspiră, de fapt, să ne îngrașe pe toți cu făină, zahăr și carbohidrați ca să fim din ce în ce mai grași și să ne cucerească mai ușor? Nu ne mai vindeți gogoși, cu noi nu ține! Și dacă totuși ne vindeți, puneți mai mult gem românesc.

1 comentariu

  1. #1

    … tot mai bine-i in SRI (fara Lanka)…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale