Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 lucruri de ronțăit

Zoom Top 3 lucruri de ronțăit

Statistic vorbind, minimum 20% din cititorii de sex masculin au rînjit la citirea acestui titlu. Dar nu vă faceți speranțe, domnilor, vorbim în această săptămînă despre lucruri cu adevărat de ronțăit, lucruri pe care le bagi în gură și le molfăi de plictiseală. Încetați cu rînjitul. Ne  referim, bineînțeles, la acele mici plăceri vinovate care ne induc relaxare. Serios, încetați. Nu e nimic amuzant în asta.

1) Semințele – Cînd se servesc: Dacă intenționați să petreceți o noapte relaxantă între paznici de șantier din schimbul 3, o după-amiază lejeră la un meci de divizia C sau o seară discretă cu băieții la opt pet-uri de bere în fața blocului, atunci semințele sînt pentru dumneavoastră.
Dezavantaje: E timpul să recunoaștem, mîncatul semințelor este cel mai mare atentat la demnitatea propriei ființe pe care îl poți face, o rumegare absolut scîrboasă, fără nici o valoare nutrițională. E ca și cum te-ai scobi în nas cu o țigară aprinsă. A fost vreodată un moment în care cineva a zis: ce mă bucur că am mîncat semințele alea? Nu, întotdeauna după ce devorezi o pungă de Nutline, te trezești și te uiți în jur de parcă ai fi comis o crimă în somn: e mizerie peste tot și pe tine, te simți vinovat și cu buzele umflate.

2) Alunele – Cum se servesc: Pentruanumite categorii sociale, cum ar fi burlacii care locuiesc cu chirie, studenții la Politehnică sau fetele care lucrează în videochat, o farfurie de plastic plină cu alune pusă pe măsuța de cafea este o dovadă de maxim răsfăț al musafirului. Dacă platouașul este asortat și cu un pepsi la doi litri jumate, atunci toată treaba depășește calitativ o cină romantică. Alunele sînt, de fapt, semințele omului sofisticat. Sînt semințele pentru o seară în care nu vrei să pari țăran. Dezavantaje: Dacă cineva îți oferă alune, roagă-te să nu fii flămînd și să te înfigi în ele. Dacă mănînci doi pumni de alune sărate o să-ți simți gura ca o salină în miniatură: plină de pietricele și îngrozitor de sărată.

3) Sărățelele – Cum se servesc: În cazul în care revine foametea ca-n ’46, sărățelele or să valoreze mai mult decît greutatea lor în aur. De asta se și vînd în cantități suficiente pentru hrănirea unui întreg coteț de găini timp de o lună. Sînt sigur că dacă vă duceți prin apartamentele bunicilor voștri s-ar putea să găsiți cîțiva saci de sărățele ascunși sub pat. Dezavantaje: Dacă iei un mix de sărățele, fie ele compartimentate sau nu, te vei trezi în scurt timp că musafirii au mîncat toate sticks-urile și covrigeii, lăsînd în urma lor o cutie plină de biscuiți în formă de  peștișori fărîmicioși și cu un ușor gust de șosete.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    e exact pe dos! bataia e pe pestisori, sticks-urile raman ultimele:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint