Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 lucruri pe care poți să le faci pentru copilul tău ca să aibă succes în viață

Zoom Top 3 lucruri pe care poți să le faci pentru copilul tău ca să aibă succes în viață

Așadar, tocmai ai făcut un copil, ai cumpărat unul ieftin sau ai făcut un copil mai demult, dar nimeni din familie nu e mulțumit de ce a ieșit, așa că acum trebuie să scapi de el și să faci un alt copil. Ai vrea ca acest copil să aibă succes în viață, să ajungă cineva important, preferabil nu Remus Cernea. Ai ajuns în locul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să respecți pașii următori și copilul tău va ajunge boss de boss.

1)Pune-i numele potrivit – Numele e foarte important pentru un copil. Unii spun că e aproape la fel de important ca și porecla, doar că are valoare legală mult mai mare, pentru că societate e încă sceptică atunci cînd vine vorba de oameni pe nume Cap Mare, Năsoasa sau Grasu’ Contrabasu’. Așadar, alegeți bine numele. Sfatul nostru e să evitați numele plictisitoare ca Andrei, Elena, Cristian, și să optați  pentru nume de împărați romani: Jenel, Valy, Cristinel, Ștefănuț, Sorinel, Bombonica etc. Veți fi surprinși cît de mult cresc șansele de reușită.

2)Călește-l de mic – Mulți copii din ziua de azi ajung aiurea pentru că au fost crescuți aiurea și obișnuiți de mici să n-aibă bani, ca și cum ar fi OK să n-ai bani. De aia ajung adulți care nu știu să facă bani. Nu face aceeași greșeală! Învață-l pe copilul tău să aibă căcălău de bani. Toată lumea știe că banii sînt cei care clădesc caracterul unui individ. Banii și loviturile dureroase cu degetul mic în colțul patului. Așadar, în eventualitatea în care lucrurile nu ies cum trebuie, nu te învinovăți degeaba, nu e vina ta, e vina patului că nu l-a lovit cînd trebuia.

3)Încurajează-i hobby-urile – Există tot felul de hobby-uri care pot ajuta dezvoltarea unui copil. Asigură-te că al tău le alege pe alea care trebuie și nu merge într-o direcție complet greșită cu prostii precum muzică, pictură, dans, știință, calculatoare sau limbi. Cele mai potrivite hobby-uri pentru un copil sînt banii, valoarea și talentul. Adițional, dacă e băiat, încurajează-l să se orienteze spre obezitate, iar dacă e fetiță, să nu refuze operațiile estetice. Succesul nu poate decît să se lase așteptat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint