Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 metode de a te feri de urs

Zoom Top 3 metode de a te feri de urs

Evenimentele tragice din ultimele zile ne-au învățat că urșii nu trăiesc atît de departe de noi pe cît și-ar dori. Poți să-i întîlnești oricînd: la plimbare prin oraș, la film sau chiar în trafic. Secretul e să fii mai pregătit decît ei.

1) Fă pe prostul – Multă lume crede că trebuie să faci pe mortul, dar în realitate nu-i de ajuns. Ca să faci un urs s-o ia la goană trebuie să-i dovedești că ești un imbecil. Urșii sînt animale extrem de inteligente care nu se sperie cu una, cu două. Singurul lucru care-i înspăimîntă cu adevărat e să piardă vremea discutînd nonsensuri cu persoane aflate mult sub inteligența lor. Dacă te întîlnești cu ursul, spune-i că tot ce face e greșit și că tu ai face o treabă de urs mult mai bună decît el, pentru că, în general, te pricepi la orice lucru mai bine decît oricine. O s-o ia la goană înapoi în pădure, împreună cu restul cunoscuților tăi, și n-o să-i mai vezi niciodată.

2) Respinge-i olfactiv – Se știe că urșii au un simț al mirosului foarte dezvoltat, așa că-i de ajuns să nu te speli cîteva zile și, în cele din urmă, ursul va crede că ești mort sau pe moarte. Dacă în continuare te temi că ursul ar putea fi atras de mirosul tău de tomberon, dă-ți cu o tonă de parfum peste transpirație și îmbracă-te în cel mai bun trening de fîș pe care-l ai. Infuzia de mirosuri te va face indezirabil pentru orice urs, om sau parameci pe o rază de zece metri. Profită de timpul cîștigat ca să rămîi singur cu gîndurile tale.

3) Dă share pe Facebook la conspirații de pe site-uri obscure – Așa cum am văzut cu toții, urșii petrec foarte mult timp pe Facebook. Convinge-i că nu merită să te mănînce pentru că ai mintea atît de infectată cu conspirații ridicole, încît dacă te-ar mînca e foarte posibil să le-o ia corpul razna. Daci, tunele energetice, Soros, ruși, masoni, reptilieni, cîmpuri energetice, nu te abține de la nimic. Scrie cu CAPS LOCK. Dă share la efemeride, comisarul, flux 24, Șerban Huidu. Cu puțin noroc, comportamentul tău online iresponsabil va convinge urșii că ești pierdut și îi va face să-și vadă de treaba lor, cît mai departe de oamenii cu puști.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]