Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 metode să alungi țînțarii din viața ta

Zoom Top 3 metode să alungi țînțarii din viața ta

Te-ai săturat să-ți împarți corpul cu zeci de insecte cu trompă care vor să te sugă mai rău decît ANAF-ul? N-ai mai închis un ochi de zile întrgi din cauza bîzîitului de țînțar noaptea și a bormașinilor ziua? Ai vrea să vezi că se iau și alte măsuri împotriva țînțarilor în afară de afuriseli la biserică și pulverizat cu apă sfințită? Uite cum poți să scapi de nenorociți în mod elegant.

1) Critică-le muzica și stilul de viață – Poate că țînțarii nu-s așa de sensibili la insecticide, la pastile sau la plici cum sînt la criticile gratuite referitoare la munca lor. Dacă vrei să lovești un țînțar acolo unde-l doare, spune-i că bîzîie prost și previzibil, și că bîzîitul lui de pe vremuri nu sună deloc ca bîzîitul recent, care e un amestec comercial de sunete pe frecvență joasă, practic o bătaie de joc la adresa muzicii pe care înaintașii lui țînțari o fac de milioane de ani. Orice țînțar de bun-simț va muri de rușine pe loc, dar dacă dai peste vreun nesimțit care contestă ce-i zici, scoate o vioară mică și chinui-o cu arcușul pînă cînd obraznicul pleacă singur din casă, oripilat de zgomot.

2) La fel ca șoferii de dubă care și-au scris pe mașină că nu păstrează marfă în ea peste noapte, lipește-ți pe frunte un post-it cu mesajul „În acest corp nu se depozitează sînge pe durata nopții” – Țînțarii vor vedea anunțul, îl vor citi și, din bun-simț, vor decide să nu te muște ca să verifice. Să ferească Dumnezeu însă să dai peste țînțari de la țară, care nu știu să citească, sau țînțari analfabeți funcțional care încă mai citesc cu voce tare sau urmărind cu degetul! Dacă se duce vorba că ai mințit atunci cînd ai zis că nu depozitezi sînge în corp pe durata nopții, își vor anunța toate rubedenile și nu mai scapi de trompa lor cît oi trăi.

3) Angajează-ți un bodyguard de țînțari – La fel cum marii oligarhi ruși au cîte un malac care îi apără de orice pericol, găsește un băiat capabil care, în timp ce tu dormi, să vegheze la căpătîiul tău și să te protejeze de micii monștri zburători. E un dublu cîștig. Dormi și tu liniștit că nu te mușcă nimic, are și omul ăla ce să muncească, să aibă bani să ducă la copilași. Singura problemă e să găsești un om de omenie, care are palma ușoară, că dacă te trezești în mijlocul nopții că bodyguard-ul a scos bastonul telescopic sau boxul și vrea să lichideze un țînțar care ți s-a pus pe frunte, s-ar putea să ajungi să regreți.

 
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint