Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 metode să-ți impresionezi electoratul folosind o pisică

Zoom Top 3 metode să-ți impresionezi electoratul folosind o pisică

Vrei să candidezi pentru o funcție oficială, dar nu ți-ai făcut încă poză cu o pisică? Vrei să cucerești inimile electoratului cu blănoasa ta, dar ți-e frică să nu pari deplasat? Ai vrea să tîrfești o pisică pentru atenție, dar nu posezi o pisică și nu știi unde să găsești o pisică? Iată ce trebuie să faci pentru a obține cele mai bune rezultate.

1) Pozează-te cu o pisică – Arată că ești o ființă umană caldă care iubește vietățile mici cu blană și empatizează cu electoratul. Nu trebuie să fie o pisică deosebită, din contra, cu cît pisica e mai jigărită, cu atît arată că-ți pasă mai mult. Du-te la primul tomberon de gunoi, ciocănește la capac, bagă capul, scoate cotoiul de ceafă și ia-l în brațe drăgăstos ca și cum vă știți de-o viață întreagă. Oamenii simpli apreciază genul ăsta de chestii pentru că și ei, în sinea lor, se simt niște cotoi jigăriți, oropsiți de guvernarea PSD și obligați să caute capete de pește prin locuri insalubre. De exemplu, pe Facebook.

2) Adoptă o pisică și cumpără-i tot ce-i trebuie ca să ducă o viață comodă tot restul vieții – Oricine poate să se pozeze cu o pisică de pe stradă, dar dacă chiar vrei să arăți că ești om serios, adoptă pisica. Ia-o acasă. Oferă-i un cămin primitor. Oferă-i vaze de porțelan pe care să le spargă dărîmîndu-le de pe masă, perdele pe care să le sfîșie. Oferă-i o litieră de aur. Oferă-i lasere cu nemiluita și șoricei pufoși de angora. Oferă-i un loc pe tastatura laptop-ului tău. Cumpără-i o mașină ca să se plimbe prin oraș. Du-o în excursii exotice. Cumpără-i o eșarfă de mătase și umblă cu ea pe umăr la toate întîlnirile electorale.

3) Însoară-te cu o pisică – Doar așa poți să le închizi gura tuturor că nu o faci doar pentru imagine și pentru faima de moment. Viața în doi cu o pisică nu e ușoară. Veți avea momente mai vesele, cînd ea se joacă cu ciucurii de la cuvertură, dar și momente mai puțin vesele, cînd ea te așteaptă cu un șoarece mort pe pernă. Pînă la urmă, asta înseamnă dedicare totală atunci cînd vine vorba de pisici și de electorat, și toată lumea știe că electoratul trebuie să fie mereu pe locul întîi.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint