Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 motive pentru care-i bine să nu porți centură de siguranță

Zoom Top 3 motive pentru care-i bine să nu porți centură de siguranță

Sigur, e obligatoriu să porți centura de siguranță și 95% din victimele accidentelor auto mortale probabil ar fi supraviețuit dacă o purtau, dar de ce nu vorbește nimeni și de beneficii? Doar pentru că nu există? Cine sînt ei să-ți îngrădească spiritul liber? Cum își permit niște bieți medici, pompieri și polițiști să-ți îngrădească ție dreptul de a-ți flutura burtoaca liber, doar ca să supraviețuiești? Cine vrea să supraviețuiască atunci cînd ai atîtea alte opțiuni?

1) Șansele să reușești în televiziune cresc exponențial – Ai văzut vreodată un reportaj la știri în care se precizează că șoferul a supraviețuit pentru că purta centură de siguranță? Nu, pentru că e plictisitor. Cine vrea să vadă asta? Fraierii n-au ce să caute în showbiz. Dacă chiar vrei să ajungi vedetă la știri, trebuie musai să mergi fără centură. Va fi o carieră de scurtă durată și n-o să apuci niciodată să te bucuri pentru că vei fi trecut prin parbriz, dar se cheamă că ai trecut proba sticlei și poți oricînd să te lauzi în bazinașul tău de smoală: „L-ați văzut la televizor pe ăla adunat cu mopul dintr-un TIR turcesc, pe care l-au dat zece televiziuni? Joac-o pe-asta, Urzeala tronurilor! Io eram!”.

2) Ai scăpat de grija locului de parcare – Una din marile probleme, de fiecare dată cînd ieși cu mașina, e găsirea unui loc de parcare. Atunci cînd mergi fără centură, nu mai trebuie să-ți faci griji. Mașina rămîne la locul impactului, iar tu poți să-ți continui drumul nestingherit pînă unde ai nevoie: la cafea, la farmacie, la film sau la birou. Lumea o să înceapă la un moment dat să se întrebe de ce ești cu capul în altă parte și probabil cineva o să zică: „Ia uite-l și pe cocalarul ăsta, și-a lăsat mașina în mijlocul străzii”, dar e de ajuns să lași o gaură în parbriz sau centura prinsă prin spatele tău și toată lumea o să înțeleagă ce s-a întîmplat și o să te lase să parchezi acolo în continuare.

3) Poți să slăbești într-un timp record – Te-ai săturat de ținut cure și regimuri care nu funcționează? Nu mai vrei să te chinui? Tot ce trebuie să faci e să nu porți centură de siguranță și poți slăbi uluitor pînă la greutatea de cîteva sute de grame în timp record. Și partea cea mai bună este că e definitiv și nu costă nimic. Implică-te într-un accident mortal soldat cu victime chiar azi și dă-le peste nas nutriționiștilor care ți-au zis că nu se poate fără mișcare.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint